dinsdag 29 maart 2011

D'r bijna bij

Oei, da was effkes schrikken jonges en meiskes. . Nou waren die lui op wolfhondenonline d'r achter gekome wie of Lawando was. Heef Lawando nog net op tied weten goed te mannelijke geslachsdelen. Lawando geloof dat het nou weer geregeld is.

Hedde gij het vedders gelezen luitjes? Lawanda is ook in de zomertied aangekomen.. Lawando heef dit stukske van saarlooswolfhondenweetjes  niet gekopieerd voor Lawando's eigen blog , de antwoorden op saarlooswolfhondenweetjes. Witte waorom niet? Dat noemen ze hier slappe zever in pakskes.  En dit is de slapste zever die Lawando ooit gelezen heef.

Lawando schaamp zien eige d’r een bietje veur  om zoveul kwats  op zien eigen blog te pleuren.  Dan gaon de mensen nog geleuven dat Lawando zelf zo’n pezewever is.

Lawando is dan wel een bietje dislekties en veult zichzelvers soms ook niet erg lekker,, maar dom is Lawando nog niet, luitjes Want wat heef die Lawanda d’r weinig van gesnap, wa! Ge heb een  grote elektronen microscoop neudig om te zien hoeveul Lawanda van de erfelijkheid kapiert. Lawando  zal het effkes voor U allen uutschrieve. Dat is precies  0,000000134 %

Nou daar haalt pupkeJos met zien trukendoos  zelfs geen diploma mee.

Lawanda hoef die erfelijkheid dus niet aan pupkeJos uut te leggen, luitjes,  Dat word niks. Lawando dach eers nog dat het onmeugdelijk was, maar Lawanda heef d’r nog minder van kapiert  dan ons pupke.  De lamme leid hier de blinde, wa!

Maar werk die AVLS met een echte  professor dokter ingenieur, jonges en meiskes?.  Nou kent  Lawanda van de NVSWH ook ene professor, die neumt Lawanda dan proffessor  RDB (randdebiel) ,

want die prof heef alle diploma's van een  gekwalificeerde Ouwe Rukker in huus , daor kan us pupkeJos nog een puntje an zuugen, maar Lawando hoort nou luitjes dat de AVLS werk met echte proffessors en dokters en ingenieurs in de geneticaanse wetenschappen? dus met echte  diploma’s en papieren  enzo. Ech?? Zo zo. Sjappoo!

Zoveul diploma's kan zelfs us pupkeJos in zien hele leven niet bij elkaar versieren.

Maar veur Lawanda maak dat niks uut.  Die snap  het gewoon niet. Daarom schrijf Lawanda dat  die geneticaas  allemaal leugenaarsters bint . Ja, Lawanda, zo kan Lawando het ook, das makkelijk genuug!

Lawando begrijp onderdehand wel waarom Lawanda nie wil dat heur naam bekend word, want veur zoveul slappe zever zou iederene zich doodschamen!

Of misschien heef die genetica van de AVLS en al die proffessors en dokters van Wageningen ook iederene met leuges  voorgelogen! Die liegen dan  allemaol ook?? .  Maar das dan ook  makkelijk Lawanda! Want leugenaars die zuuken mekaar altied op. Dat weet iederene. Zo  kunde gij oew eige d’r ook vanaf maken, wa!

Effkes weer een vraagje. Wat doet de NVSWH eigelijks aan de problemen? Nee, tis zo maar een vraagke  van Lawando. Ja, zo maar uut niewsgierigheid ! Net as Natasja die het liefer ook wat smaakvolder wil hebben bij Lawando's.

Wat zegde gij nou? De NVSWH  van Lawanda die hebben helegaar geen problemen?  Die hebben tegen mekaar gezeg,  jonges en meiskes, we praten mekaar niet aan dat wij problemes hebben , want anders gaon wij d'r zelf nog in geleuven? Problemen hebben we  dus nie! 

Lawando zeg altied maar zo, de simpelen van gees zullen het rijk der hemelen vererven. En of dat met of zonder kleurvervaging van Noekie is vind Onzelieveheer helemaal niet erg , want da maak veur Onzelieveheer en de Heilige Moeder Maria en het kindeke Jezus helemaal niks uut.

 En as ge oew eige d’r zo makkelijk af maak, vind Lawando het ook goed, maar gaot  dan niet in de tegenkanting  en andere lui van de AVLS bekritiseren en veur leugenaar uutschelden die wel hard aan het werk bint. 

Jonges en meiskes, wij van de NVSWH laten het bij 1 nestje en 1 dood dwergpupke.  Das genuug veur dit jaor! Maar pas op Lawanda , gij klets dan wel van alles aan mekaar op oew  eige saarlooswolfhondenweetjes en dat vinden wij van de NVSWH soms mooi zat, maar hierovers houde gij  oew lipkes stijf op mekaar, wa!!. Denk d'r um!!!!

     En dat kapiert Lawanda dan weer heel goed lui!

Misschien wil die proffessor dokter ingenieur van Wageningen die zich zo voor heef laten liegen door de genetica van de AVLS  een keerke aan Lawanda komen uutleggen in een privaat cursus hoe of dat allemaal zit met die geenkes, Want Lawanda  heef d’r  van allemaol nog het minst  van kapiert.  Supertriestig.

Kan Lawanda pupkeJos ook meenemen?  Nee rustig maar pupke, het geet niet van oew uutkering af en gij   hoef heus geen diploma te halen.

PupkeJos wor pas bang as bewezen word dat hum lieg, schrijft hum,  en daarom zeg pupke op wolfhonden online nog maar is een keer  dat pupke heus wel een gediplomeerd gedragsdeskundige is.

Waar of pupkeJos zien diploma behaald heef, verteld hum er niet bij.  En zo kent iederene dat pupke weer. Nooit de waarheid vertellen as het niet neudig is, want die kan oe achterhalen.

En as anderen over hum lasteren dan mag Wilma van Fred Flintstone het van pupke gerus verwijderen  op wolfhondenonline. Maar dat van dat geen diploma hebben is waar, dus dat kan blieven staon , want het mag gewoon, da heef Lawando nou al een keer uutgelegt, dus dat is helegaar geen laster, dus da heuf Wilma Flintstone niet te verwijderen.

Trouwes lui, die Cody heef gelijk. Weer een menneke of vrouwke (da kan ook) die Lawando niet kent, maar hij heef gelijk Hij schrijft lui, wat hebben jullie eigelijks te zuuken bij die wolven? Hebben die wolve aan jullie gevraag, lui kom d'r is effkes gezelligs bij dan laten wij ons is effkes lekker betasten deur jullie?

Daggut niet hé. Nee een echte wolf kijk wel uit, heef Lawando altied begrepen. Lawando heef in heul zien leven nog nooit ene wolf gezien, maar as ooit nen wolf tegen Lawando's lijf loopt hoop Lawando dat die wolf Lawando niet gaat betasten. Daar houd Lawando niet van en ge weet nooit of dat die wolf bij zien eige denk, vlees is vlees!

Die herplaats teef uut Zwitserland van ons aller alwetende Stenka is loops! Hedde dat ook gelezen? Lawando schreef het al. Luitjes let op de fok van de afdeling Zeeland binnenkort!  Maar dat hut zo’n vaart zou lopen had zelfs de Eerlijkste  en  Opperste Alwetendheid uut Zeeland niet gedacht, wa!

Is de Ouwe Rukker net uutgebakerd kan hum zo weer bij de Opperste Alwetendheid aanschuuve. Gelukigs bint de oogkes goed da scheult al weer, wa prof!

Hadden ze in de NVSWH maar zo’n vruchtbare teef die al loops wor as ge d’r naar kijk, wa!

Ja vrouwkes en mennekes, tis  zuur veur Lawanda.

Een groetteke van het onafhankelijkste blog, nog veul onafhankelijker as de Stichting veur de Opvang van Bijna  Dooie Asieldwergjes waar ze in Utrecht zo blij van worre as ze eindelijk de hypofise d'r uut mogen wippen.

Potje bier d'r weer bij en geniet d’r van!!!

Uw aller Lawando.