woensdag 2 maart 2011

Vuur het zingen de kerk uut

Nog niks hé. Lawanda zit nog steeds in Libië te strijden voor de vrijheid van meningsuiting voor alle AVLS leden.

Voor Lawando echt carnaval induik gaat het hier gewoon vedders.

Hedde gij ook gezien dat Lawanda er eerders een reaktie afgooide?  tis wel lachen lui. Hare Majesteit  wilde met U aangesproken worre door een onbekende, dus knikske maken en achteruut de kamer uut veur Hare Majesteit, 

maar zelf noemt ze de professor uut Zeeland  Professor Randdebiel.  Goh Lawanda, iemand een  randdebiel noemen is pas  fatsoenlijk!   Hedde gij geen goede opvoeding in oew paleis gehad of zo!  Supertriestig da Lawando da nog effkes  moest zeggen.

Hedde gij ook de reactie gelezen van pupkeJos op Lawando? Pupke schrijf dat het allemaal  vuiligheid is met geen enkele onderbouwing dus loze leuzen. Het scheelt maar 1 letterke luitjes, dus loze leuzen en geen loze leugen. Ziede gij wel?  

Het is geen loze leugen dat pupkeJos zo erg zien best heef gedaan  om die professor eruit te werken bij de NVSWH.  Kan ook niet want Lawando heb precies overgeschreven vanuit wolfhondenonline wat de professor d'r over heb gezegd. Dat pupkeJos de waarheid niet leuk vind daar kan Lawando ook niks aan doen. Maar de prof zal volges pupkeJos wel weer liegen, wa?

Die prof. uit Zeeland daar van weet iedereen dat dat Kale Bertus is. Ook wel bekent  als de Ouwe Rukker. Nee, nee Stenka laat dien keukenrol nou maar een keertje staan. Tis niet altied neudig. Nou we het toch over Stenka`s hebben. Gij kende onderdehand de taktiek van Lawanda hé? Nee? Nou dan moet ge die kale professor  maar is nalezen op wolfhondenonline. Die is niet veur niks prof. Die is slim zat, die heb dat allemaal goed deur.

Wat schrijf  de prof over de tacktiek van Lawanda? Nooit over Uzelfs beginnen, en gewoon altied maar weer  mannelijke geslachsdelen over anderen en die  bekritiseren en alles goed aandikken volges oew eige.  

O, o, o wat een ellende van al die bastaarden met al die ziektes bij de AVLS. Dat komt door de stambomen. Kende gij die niet? Lawanda zal oe is effkes helpen. Dan begrijp U meteen waar of dat allemaal vandaan komt.

En dan krijgde gij zukke lange stambomen dat oe onderweg de weg kwijtraakt, maar Lawanda helpt u vedders tot aan het eind , en die komt dan  altied uut op Pernault en Zazizen en Kwik kwek en kwak. Tis net meneer pastoor. Die weet ook precies waar alle ellende vandaan komt bij Abraham Eva en Goliat. 

O,o,o jullie van de AVLS zijn  zo oneerlijk. Wat een fraude daar word gepleeg  , mensen dadde gij dat niet vergeet.  en dat ze alles toedekken in die vereniging en dat niemand d’r vedders overs mag praten of vragen overs stellen.  

Lawanda vind het vreemd dat de leden van de AVLS dat allemaal slikken. Waarom slikken jullie dat leden?  Het zijn net  kinderkes hé, die kunde gij van alles wijsmaken. Maar Lawanda weet zekers dat het ene grote leugenaarsbende is in dat bestuur van de AVLS en U word als leden steeds zand  in de oogkes gestrooit om anderen de hand boven het hoofd te houden!!!!    

Maar van pupkeJos hielden ze niet de hand boven het hoofd. Dat erme pupke, En dat terwel hij alles goudeerlijk heef opbiecht  op  wolfhondenonline  hoe of dat nou precies zat met die fraude. En dat hij d'r niks aan kon doen  ,  omdat hij het in opdracht deed van de secretaris en  dat redacteurke. , dus nou dan witte gij het wel, wa!! Het was helemaal geen fraude van hum maar van die twee, Ene grote leugenaarsbende,  

Waarom PupkeJos de leden op de vergadering dan voor moest liegen? Nou dat kwam omdat de bestuursleden dat op een bestuursvergadering hebben besloten dat pupkeJos dat moes doen. En die doet altied braaf wat hum opgedragen word.

PupkeJos wilde eerst alles eerlijk opbiechten op die ledenvergadering maar nee, het bestuur zei, lieg d’r maar is effkes goed op los Joske,  . Dat is altied het beste. Want het  bestuur moet buiten schot blijven, da witte wel hé, en daar laat het bestuur fijn pupkeJos voor opdraaien. En pupke gij kon altied  zo goed liegen? Nou dan valt dat disse keer ook niemand op!!. Wat een stelletje boeven, wa?

En die secretaris die is de ergste. Die moest in ene  kommissie van de RvB  en toen mocht het natuurlijk niet uitkomen want dan kon ze d'r wel naar fluiten naar die kommissie en toen moes pupkeJos buiten  het bestuur gewerkt worre omdat hij zo goudeerlijk was en d'r toch voor de dag mee wilde komen. En dat kon natuurlijk niet. En dat zegt pupke gewoon  als eerlijk mens! Dat  schreef hij d’r nog ffkes  bij op wolfhondenonline , want anders geleuft weer niemand hem.

Stenka viel pupkeJos as Hare Edelgeboren Hoogste Eerlijkheid, bijkans om de hals over zoveul eerlukheid. . Goed van oe PupkeJos, dat oe het nou allemaal is eerlijk zegt hoe of dat nou precies is gegaan! Gij kon niet meer leven met alle leuges , wa? Fijns. Dan witten anderen nou ook metene hoe of een grote leugenaarsbende dat is bij de AVLS. En gij bent de enigste die eerlijk d'r over is.

En iederene was het er nu over eens hoe verskrikkelijk het daar toegong in die AVLS.Want ze hadden het nou toch allemaal zelfs van pupkeJos gehoord uut de eerste hand want die zat als eerlijkste toch zekers in dat bestuur van al die leugenaars en die kon dat dus allemaal weten!!! 

En deftige Natasja  bedank hum ook hartelijk omdat iedereen nu presies het naatje van de kous weet van pupkeJos hoe of dat allemaal zat. En as iemand iets anders wil geloven dan moeten ze maar naar het gelieg en bedrieg van het verskrikkelijke bestuur luisteren op de ledenvergadering van de AVSL

Maar eigelijks is dat niet meer nodig want hier op wolfhondenonline zijn wij er al helemaal uut met zien allen. Bedankt weer Pupke! Voor al oew gouden eerlijkheid. Daar kan iederene nog een voorbeeld an nemen!

En Lawando verzint dit niet zelf, jonges en meiskes!!! Alles gewoon overgeschreven van wolfhondenonline, net as  die prof die eruut gezet is bij de NVSWH maar dat waren dan weer leuges van Lawando volges pupke en dit is de goudeerlijke waarheid..

Maar het was nog lang niet over met het gelieg en bedrieg van dat AVLS bestuur. . Neee!! Want toen ze pupkeJos er uut hadden gewerk moesten de leden  van alles door hun strottekes geduwt krijgen met DM 


want die DM hondjes van de Enige Echte die moesten toen in het fokregelement maar da  hebben de leden helemaal niet in de gaten gehad, dat werd hun slim door de strottekes geduwd en as ze het wel in de gaten hadden dan durfden de leden daar bij de AVLS niks van te zeggen, zo erg heb het bestuur de knuppel d'r over gegooid 

En trouwes, ook al is het niet waar, waar rook is is vuur luitjes, da witte toch ook wel?  O,o,o zien jullie dat niet?? Daar is rook! Wa ben jullie van de AVLS toch dom.. Zien jullie dat niet?? Zien jullie dat echt niet??? DAAAR!!  Kijk nou is welke kant saarlooswolfhondenweetjes op wijst..DAAAAHAAAAAR!!!!

Maar dat kan ook niet anders dat jullie zo dom bent, want oew eige bestuur is zo verskrikkelijk oneerlijk en die heb gij zelf gekozen. Toch??? Nou bende dan dom of niet!!  En dat alles met da vrouwke secretaris voorop, die is van iedereen nog het minste te vertrouwen want die liegt alles bij elkaar met d'r uitgestreken kop want ze had volges pupkeJos opdracht gegeven voor die fraude dus wis ze precies hoe of wat van  de rand en mooi steeds maar d’r leugenaarsmondje houwen hé.

en dan ook nog met die DM fokster in het bestuur, die Enige Echte, die bewust zieke DM hondjes fokt allenig voor het geld (want waar anders voor) 

en die klatert d’r allemaal leuges over van die zieke DM pupkes die later allemaal vreselijk verlamt raken en zij zeg dat het niet zo is want dat  kan haar gene ene moer  schelen als de centjes maar binnenkomen, neemt dat maar van saarlooswolfhondenweetjes aan!!! 

En steeds maar zeggen dat ze die verskrikkelijke verlammingen niet krijgen!!!

en dan die penningmeester die straf heb gekregen van de RaadvanBeheer. Zal daar Lawanda op saarlooswolfhondenweetjes ook is ff over klappen? Da wilde toch zekers ook wel weten!!!

Voor twee jaar is hij geschorst hé! En geloof het maar van Lawanda van saarlooswolfhondenweetjes , die had in een zeer ernstige overtreding  tegen de regels gehandeld omdat hij penningmeester was van 2  verenigingen (let wel, let wel, let wel: TWEE verenigingen!!) Wat ne beerput!

 dus dat heb de NVSWH mooi aangekaart bij de RVB (die randebielen  hadden dat anders helemaal niet gemerkt),

maar de NVSWH heb dat dus mooi voor elkaar gekregen dat die  penningmeester geen penningmeester meer is van de Tsjechenclub. Mooi dat die fraudeur geschorst werd. 

En luitjes , met die 2 jaar is hij d’r nog genadig van af gekomme want met zoon verschrikkelijke overtreding kunde gij het best voor het leven geschorst worre dan hebben we van dit soort fraudeurs nooit gene last meer. En dat beheert dan de kas van de AVSL.....Bende mooi klaar mee. Nou telt de centen maar goed na. Misschien zit d'r straks niks meer in en is de vogel gevlogen!!! 

En witte wat nog het ergste is. Hij is d'r nog gewoon!!!! Hij is nog gewoon lid van de AVSL! Dat bestuur heb gewoon een groot rookgordijn opgehangen voor de RVB!!

Maar ja wat wilde gij met  een  bestuur dat liegt. Al die domme leden moet Lawanda op saarlooswolfhondenweetjes alles voorvloeken want anders begrijpen ze het niet …. Wat een ellende!!! Nee, daar bende mooi klaar mee, met dat zooitje crimenelen daar bij de AVLS. Ja, dat durft Lawanda best op te schrijven want niemand weet toch wie Lawanda is! Lekker puh.

 En nou komt de grote Lawanda truuk.

Nu gaat  Hare  Eerlijke  Gerechtigheid in 128 blogs alles herhalen en herhalen en herhalen en nog is een keer aandikken en nog weer een keer tot de mensen  stiekum bij zichzelfs denken,  ja ja, ja jajajaja jaaaaa maar wach is effkes!!! Misschien hedde die Lawanda wel gelijk!!!!  Waar rook is is vuur. Dat weet iederene.

En Lawanda  kan zomaars al die stambomen opdreunen. En wie anders kan dat??? dus Lawanda  weet d’r toch wel wat  van..  ! Misschien weet die wel gewoon alles!!!!

En trouwes tis toch ook waar dat Corrie al die zielige hondjes steeds  in de regen laat staan want ook in Frankrijk schijnt niet altijd de zon en ze geef ze nooit nie te eten!!!  Of heel weinig. Hedde gij die fotos dan niet  gezien?

En d'r medebandieten verkopen die pupkes uut de kofferbak van de auto volges Stenka , Hare Enigste Oprechte Eerlijkheid !!  Nou daar komt ons Katrienke al vol heftigheid vanachter de computer geblazen over zoveul dierenleed.

  Ze heb het ras totaal verknalt door al die rassen d'r door te gooien dus van de echte Saarloos wil Corrie niks weten en daarom kunde oe eiges  beters niet inschrijven as Corrie keurmeester is want die keurt  allenig d’r eigen straathonden goed! 

Rotzooi is het. Waardeloze bagger.  Magere straathonden die niks met een prachtige Saarlooswolfhond hebben te maken .!!!!! Trouwes, alle honden buiten de NVSWH is waardeloze bagger.

En dan bent d´r ook nog lezers van saarlooswolfhondenweetjes  die nog een potje met elkaar te schillen hebben. Fijns. Nou luitjes, beter kan niet....... Lawanda help u geerne ffkes vedders hoor.!!  Kijk is vrouwke, Gij krijg een mes van Lawanda en vrouwke gij krijg ook een mes en daar steet het potje al klaar en ga maar lekker schillen met elkaar hé!   Ja ,die Lawanda lach zich ene kriek.  

MAAR MAAR MAAR luitjes, de kale prof die Ouwe Rukker die heb dat deur!!!  En daarom worre door Lawanda een randdebiel genoemd, prof, want een randdebiel hoefde gij niet zere neus te nemen, wa?

En nee. Bendegek. Bij de NVSWH hebben ze geen probleem. Saarlooswolfhondenweetjes heb in overleg met alle leden gezegd,  jonges en meiskes we doen dit jaor maar  1  nest en dan is het wel genuug. En pas aan het eind van het jaar hé om het spannend te houden. En dan zien we meteen wie echt een pupke wil. Nee, wij zetten dit jaar maar  1 koppeltje op elkaar….. simpel zat.  

En dan  roepen we d´r gewoon  bij dat dit rasechte Saarlooskes zijn en die gaan lang niet zo hard as al die commersiele magere straathonden in de massaproduktie bij Corrie en de AVSL.  Als Gij bij de NVSWH een rasecht pupske wil dan laten we U daar op wachten. Lang wachten. Heel lang  wachten. Heel, heel lang wachten. U kunt daar nooit lang genoeg op wachten.

Zo ontieglijk lang laten we U wachten totdat  U afhaak en dan pas weten wij zekers dat U  nooit een geschikte kandidaat was  voor een van onze raszuivere pupskes waar nooit wat aan mankeerd.!!! 

Want lang verwacht en nooit gekregen doet den gek in vreugde leven. En nou witte gij allemaal uut de eerste hand waarom Lawando geen pupke heeft gekregen van de NVSWH.

Dus Lawando wil nog graag effkes antwoord van Lawanda over dat dooie pupke. Lawanda weet precies wat Lawando bedoeld.