maandag 14 maart 2011

K*twijven

Wat is een k*twijf vroeg Lawando aan Noekies, want die schreeef op de parenclub dat iederene haar bes een k*twijf mog vinden. O gij bedoeld een kutwijf !. Nee dan weet Lawando precies wat gij bedoeld. Noekie. Lawando kent ook wel een paar kutwijven. Kutwijven genuug.  Dus anderen mogen Noekies ook een kutwijf vinden. Mooi, misschien zitten ze d'r niet ver naost.

Misschien vind deftige Natasja weer dat het wat smaakvoller moet bij Lawandos, maar het bint niet Lawandos woorden hé. Lawando heb het maar makkelijk. Die schrijf gewoon alles overs. Of via de koppie peest van de schaduwnichtjes.

Wat is eigelijks een kutwijf Noekie?. Eers 5 Saarlozen op wolfhondenonline gooien in het Duuts , dus nie de moeite nemen om het te vertalen, dus gewoon koppie peest van een Duutse website om zo snel meugelijks oew kutkontje d'r in te kunnen draaien?  En dan d'r vedders oew handjes vanaf trekken?

En dan eers wachten tot oew vriendin de buit binnen heb (let op de fok van Stenka strakskes  lui) ) en dan kan Noekie eindelijk lekker afgeven en zeiken over Fredy.  Ja dat meugde gij gerus van Lawando een kutwijf noemen Noekie. Heef Lawando helemaol geen moeite mee.

Waarom deed Noekie dat nie toen de hondjes nog niet verdeeld waren? Want nu was die Fredy inene een  grote lul volges Noekie.   Dan bende veur Lawando geen kutwijf maar een groot hypokriet kutwijf.

Fredy moest dus nog effkes klapkes krijgen van vrouwke kutwijf en gelukkig stonden d'r aan de kant nog een paar andere kutwijven om ook over Fredy heen te zeiken.  Wat een grote lul was dat hé. Het was bijkans dierenmishandeling van hum. Dus dit heb die zak mooi verdient. Hé Miranmeiske en us zo goed geslaagde medemens Katrienke. Maar wel fijn riepen ze allemaol in koor dat het nu opgelos is.

En ow ow ow kiek uit als ge veur de wielen komt van Miranmeiske. Kan ze mooi heur rijbewijs afgeven. Gelukkigs zijn ze allemaol fan van Cesar Millan daar in dat huukse. Wistte dat as ge ene hond straft als pup mee un opgerolden krant, als hij volwassen is elken keer ene stress krijgt als iemes ergens de krant leest? en een bietje met dat papier kraokt?

Stenkas is over gestapt op vier laags keukenrol wa ge ook nog veur andere zaken kan gebruken hé Natas? Dat kraokt nie zo maor den Prof gebruikt deze methode nog steeds in zunne opvoedingsprogramma. En die kan het weten want hij is niet voor niets prof geworre.

O  ja veur Lawando het vergeet, Nou bint die hundjes uut Zwitserland herplaatst wil mevrouw Tanzania nog steeds helpen.  Sommige lui  hebben die innerlijke drang hé., daor kunnen ze geen afstand van doen.  t Is bekant unne verslaving waor ge moeilijk van afkomp. Dis effkes veur dat vrouwke. Nee Tanzania: HET IS NIET MEER NEUDIG ! ! ! ! . ZE BINT ONDERDAK ! ! ! !

 Vrouwkes, Ge heb lange na nie genuug zeik in oew blaas om iederene onder te zeiken, want d'r komp nog veel meer. Neem maar ffkes een paar goeie slokskes.

Want over hypokriete kutwijven gesproken.  Hedde gij het bericht van die schaduwnichten gelezen? Die zelfde schaduwnichten die zoveel openheid van de AVLS wollen omdat ze zo graag willen weten wat de AVLS in al die bijeenkomsten uutspookt en beslist heef en dat de AVLS dat maar is veur hun uut de doekskes moet doen want ze bint ook eigenaar van een Saarloos en dus hebben ze d'r recht op! Waarop Lawando? Op openheid!!!

Lawando zeg neemt snel een abonnement op dat blaaike van hun. En dan meugde ook nog gezelligs meepraten zonder da ge een bemoeial bint. En houde nie van openheid dan worre toch gewoon lid van de NVSWH, van da vrouwke Lawanda!  Of van de derde RV in aanbouw van de Zeeuwse parenclub. met allemaol DM epileptische Kwik hundjes? Maar wel met een goei karakter lui, want als het niet op ene Saarloos lijkt dan is het karakter weer belangrijk wa!.

Ge moet ze toch maor zien kwijt te raken die puppen. Ene jaar geleden hadden ze nog andere plannenkes. We gaon elkaars honden afschieten. Nee niet letterlijk maar gewoon  de dieje loopt niet goe en de dieje lijkt nie op ene Saarloos.  En dan zo deur het hele land. Ge heurt er niets meer van.

Lawando hoop maar dat de nichtjes garantie hadden op Dragan. Want ze wilden zo graag een wolfhybride inteelt pup. Nou hadden ze d'r ene van ome Ton, ging dat kreng al binnen het jaor dood. Maar ja ge kent ome Ton, het vriendje van pupkeJos. Die weet gewoon, de een z'n dood is de ander z'n brood. En zo is het maar krek!

Maar de openheid is bij de kutwijfkes zelf ver te zoeken wa! Of hedde gij gelezen als echte Saarloosbezitter waar of die inteelhybridepup an dood is gegaon? Nee? Klop! Niemand!!!

Dus die relnichten geven geen enkele openheid maar lullen wel over openheid as het om anderen geet?  Dat noemt Lawando dan weer hypokriete relnichten. Geen nood nichtjes. D'r komp nog veel meer bagger en rotzooi aan van al die inteelt hybriden en d'r blèf  d'r altied wel ene in leven. Geduld. Fokken is zo makkelijk nog niet.

LACHEN MAAR LUI, AS HET NIET ZO TRIESTIG WAS!!!


Lawanda is weer goe op dreef. voLgens Lawando moet ze nu toches der eugskes na laten kijken bij de dierenarts in het buutenland. Blijft den uitslag lekker geheim. Lawando stelt een duidelijke vroag, maor een antwoord? ech nie. En niet alleen slechte eugkes maar ok nog een bloedneus. Da is tenmiste wa ze doet.  Wa ze wel wil weten namenlijk waor een pupke is gebleven.

Gelukkig weet Lawando wel waar dat dooie pupke is gebleven. En mensen als ge dat nieuwe stukse eens goei leest en sjekt wat blijkt dan? Lawanda haalt zaken aan van der eiegenes weblog, Ja schrieft ze het is allemal weggehaold maar as ge effe googles komde al snel op een van her erste 128 blogs aan en zie de dezelfde tekst letterluk staan.

Dus Lawanda's  waarhied is De Waarhied volgens  haarzelves. Ja zo lust Lawando er nog wel ene. Nee danku Stenkas, Lawando het gene keukenrol nodig. Die kunde beter bewaoren voor Natas.  Enne Lawanda as ge nou verteld over ouw DWERGpupke dan geft Lawando antwoord op uwen vraog over diee smokkelnest noar Frankrijk.

Weer efkes wat anders.Waor is toch dieje Bastaja gebleven vraagt Lawando's zich af. Lawando wit dat ze mee unne bus mee dertig kilometers per uur duur het land scheurt. Dus waor de fieles zijn is Bastaja's ook. Logichs Toch?  Luitjes het is allemaaol zo simpel. "t  word trauwens wel tied dat ze weer es van der laot horen, want ook van heur kunnen we nog veel leren. Denkt maar is aan het fokregelement.

En dan bint er ook nog de Sandemans tiepekes. Ge wit wel die ene  zwarte schaduw mee zenne cape. de dieje deelt zen geheimen allenig met jouw. Deez manneke wit veel van Kwik de stamvaders van de hondjes uut Zeeland. Dieje Kwik  sprak ook al Duuts. Tis toch allemaol nie toevallig? Allemoal heel selectief het begint bijkans te lijken op die andere Limburger uit de Haag die ook bang is veur vreemde uit het Zuuden.

Lawando word bijkans gek van dieje mails die Lawando’s ontvangt. Mensen , Lawando lees ze wel maar geft ginne persoolijk antwoorden op oew vragen hoe ge er ook mee zit. Daor veur moette gij bij Lawanda zijn of anders Stenka want die weet ech alles. En houde van puzzelen dan moette pupke Jos vraogen. Dan witte zekers dat ge er niet meer uutkomt. Die heef het liefs boven de tienduzend stukjes.

Mensen die hondjes daor ligt het nie aan. Het ligts aan de baaskes. Allemaol belangrijk , De ene nog belangrijker dan den aonder en bende nie belangrijk dan moette gij erveur zorgen da ge dat zo snel mogelijk word. Da heeft allemaaol mee un bloemke te maken. Allenig dieje uitvoering in den praktijk. Die rammelt . Die hondjes mogen nooit nie het slachtoffer worre want het zijn toch de hondjes die ons verbindt hé Noekies?

Potje bier d'r bij. Lawando gaat is wat neije narcissekes plukken want het voorjaor kumt eraan .


Groetekes weer.

Uw aller Lawando.