donderdag 16 juni 2011

Gratis veur niks geoudehoer

Gratis geoudehoer à go go, zoas ze hier zeggen luitjes.
Want waarum valt d’r altied zoveul te oudehoeren overs al da gelul op saarlooswolfhonden weetjes leugetjes!! Wanneer zou Lawanda nou eindelijks is afsmoeren. Want heur  opmerkingen bint net zoveul weerd as een bedorven scheet uut een zieke kip.

Dus leest deze antwoorden op saarlooswolfhondeweetjes maar weder is goei !!!

En lui, gelukkigs is Lawando in unne goeie bui, dus , zomaar efkes een gratis Lawando d’r tussendoorkes en d'r tegenaankes , want hut is zo godsallemachtig klootekes da Lawando d’r maar effkes voor is gaan zittekes. Lawando heef nog veul  katjes te geselen  vooral overs  de leste saarlooswolfhondenleugetjes. Da zal jullie nie verbazen, wa! Komtie.

Lawanda schrijf (koppiepeest) over HET GESPREK:
“De leden van de NVSWH hebben dit al te horen gekregen op de ledenvergadering. Dhr. John Wauben heeft er behoefte aan om te praten met de NVSWH.”

Nee Lawanda, da is maar de helft van hut verhaal. De andere helft lade gij weg. De Raad van Beheer heef er behoefte aan met de NVSWH en de AVLS te praten.  Da is efkes wa anders, hé.

Lawando koppiepeest Lawanda weder : “In het clubblad van de NVSWH staat te lezen dat en ik citeer: “De ledenvergadering vindt dat het wel zinvol is om met belangrijke gesprekpartners om tafel te zitten”.  En die gesprekpartners zijn in mijn ogen: “De leden van de Raad van Beheer”.

Nee  Lawanda, de gesprekspartners bent de NVSWH  en de AVLS. De leden van de Raad van Beheer bint alle  rasverenigingen met de kynologen clubs.  Da moede gij niet deur mekaar halen. Want da wor dan wel een heul grote tafel om met mekaar umheen te zitten, wa! En da allenigs om te praten over de Saarlose Wolfshond? Bedoel Lawanda misscheen met de leden van de Raad van Beheer , het bestuur van de Raad van Beheer? Maar da bint niet de leden, Lawanda!.

Lawando koppiepeest Lawanda weder: “Hoe ik persoonlijk ook over die leden van deze Raad denk is in deze dan ook niet belangrijk, het gaat om het ras Saarlooswolfhond.”
Kijk luitjes, nou wor een bietje duidelijk dat Lawanda  inderdaadjes hut bestuur van de RaadvanBeheertjes bedoel.  En hoe ze over die lui denk is nou in ene niet meer belangrijk?? Konsekwent blieve, vrouwke !

Lawando koppiepeest Lawanda weder: 
“Nog een stukje uit het clubblad van de NVSWH en ik citeer:
“De NVSWH vindt het in ieder geval belangrijk om achter haar beleid en visie te blijven staan. Een visie waarin de raszuivere, gezonde en betrouwbare Saarlooswolfhond centraal staat. De aanwezige leden zijn het daar roerend mee eens”. 

Lawando korrigeerd weder effkes. Let op de verschillekes, luitjes. D'r steet een streepke onder.:

“Nog een stukje uit het clubblad van de NVSWH en ik citeer:
 Het bestuur van de NVSWH vindt het in ieder geval belangrijk om achter haar beleid en visie te blijven staan. Een visie waarin de raszuivere, gezonde en betrouwbare Saarlooswolfhond centraal staat. De aanwezige leden zijn het daar roerend mee eens”. Zo, heef Lawando da ook weder effkes rechtuut gebreeen,

Want hier haalt Lawanda weder hut bestuur en de leden door mekaar. Sorrie Lawanda, maar ge zit d’r weder een heul eind naost. Hedde daor ervaring mee of zo??  Nou heef Lawando al in hut vorige blog geschreven da gij met ginne meugdelijkheid nog met kapmessen door de spinnewebben van zuster Concordia  heen komp, dus die vruchtbaarheid van die NVSWH teefkes wor nou onder de hand ech een zorgelijke zaak.

Lawando koppiepeest Lawanda weder: “Het kan natuurlijk best zijn dat ook de AVLS er behoefte aan heeft om met de NVSWH om tafel te gaan zitten, maar dat is het punt helemaal niet. De AVLS doet nu voorkomen dat zij de Raad en de NVSWH uitgenodigd hebben en dat is dus pertinent niet waar. “

Nee, Lawanda, da ‘ is ech een  leugentje. De AVLS heef keurig gemeld dat de Raad van Beheer de AVLS en de NVSWH heef uutgeneuigd veur een gesprek.

En dan maak da erme vrouwke Stoute , die d’r ook niks aan kan doen  , volges Lawanda een  verskrikkelijke overtreding door  die e mails door te sturen aan iedereen. Nou lui, da vind Lawando helemaol nie zo erg. 

Da vrouwke Stoute schrijf gewoon da die twee besturen naar de Raad van Beheer komen. Da is toch  helegaar niet erg da ze dat nou van mekaar weten. Of mag de NVSWH  niet weten da de AVLS ook komp en is uutgenooiigd? Openheid en transparantie hè. Daarum was Lawanda lid van de NVSWH.

Maar misscheen moet Lawanda haar eiges is een keerke  vervoegen bij mevrouw Pielekes die de Raad van Beheer al die  e-mails van pupkeJos heef gemailt   over hut   fraudenest van ons aller pupke.   (Hoe zou hut toch met de vlinderjacht van pupke in Amerika wezen, lui!)

Maar goed, da Vrouwke Pielemannekes ,  waar Lawanda hut zo verskrikkelijk erg van vind dat iedereen nou denk da dat vrouwke Lawanda is,    mog  toen dat  e-mail geheim wel met haar pielevoettekes treden? Had Lawando al niet is  eerders geschreven over meten met twee maten? Zuuk dat nog effkes op, vrouwke! In de blogs van Lawando.

Lawanda snap niet , schrijf ze, waarum die mijnheer Wauben de AVLS heef uutgeneuigd omdat die lui  allenig maar bastaarden hebben en da da bestuur op de hoogte was van de fraude van pupkeJos.  

 Misscheen denk  die mijnheer Wauben daar anders overs?  Want een bastaardenbestuur uutnooiigen heef ginne zin, da is Lawando helemaol met Lawanda eens.  En overs pupkeJos heef iederene onder de hand de buik wel vol. Maar Lawanda blijf d'r maar over doorschijten. Nou luitjes en dan komp  die papierversnipperaart.

Misscheen kan Lawanda da heule dossier is een keerke helemaal plaatsen op de saarlooswolfhondenleugetjes. Dan weet iederene precies hoe of dat in mekaar steekt. Derhalve. Waarum doet Lawanda da eigelijk  nie lui? Heef zij bang veur de Juusties in Nederland. Want da mag nie hè. E-mail van anderen in de openbaarheid brengen. Da mag bij ons ook nie!!!

Dan heef Lawanda een vraag over de cijfers van da secretarisvrouwke van de AVLS. En de vraag is: “Wat mis ik hier?” Lawanda geef ook alvas hut antwoord d’r bij, da is makkelijk, hoeven we de vraag nie zelf te bedenken: “Wel de begindatum.” zeg ze.

Nou vrouwke, Lawando mis ook wat :  De cijfers van de NVSWH !! En Lawando kan hut antwoord d’r niet bijgeven want de cijfers van de NVSWH die bint d’r gewoon niet. Hè Lawanda! Want de NVSWH is erg open en transparant en daarum is Lawanda lid van de NVSWH. Wit gij nog wel luitjes??

Lawanda: “Vanaf welk jaartal zijn deze getallen? Kijk weer zo’n slordigheid van de AVLS.
Je kunt natuurlijk altijd getallen publiceren maar als je het halfgebakken doet, doe het dan niet.”

Lawando zeg: As ge zelf niet open en  transparant bint overs oew eigen cijfers, omdat ge zo geerne lid van de NVSWH wilt zijn,  kloot dan niet  met cijfers die anderen WEL geven.  Derhalve!

Wit gij wat een cirkelredenering is lui? Niet iederen wit da, behalve ons pupke. Die doe da iederen dag, maar die loop nou met een vlinderschepnet in Amerika dus die kan da effkes niet uutleggen! Ge stelt oew eige een vraag en ge wit al wa gij als antwoord krijg! .  Nou en da is dan makkelijk zat . Dan komp ge vanzelfs  in een kringelke terecht. 

Ons meneer pastoor kan dat ook: waarum zijn wij op aarde, nou, umdat wij op aarde zijn. Nou, daar hoefde gij niet geleerd veur te wezen, wa! Da kunde gij met een uutkering en een vlindernet  in Amerika ook zat bedenken! Lawando geef efkes een ander  voorbeeld, dadde gij dat ook snap. Laat dat voorbeeld nou toevalligs op saarlooswolfhondenleugetjes staan.

Lawanda schrijf  dat d’r bij een zwartharige populatie Saarloos wolfhonden ginne defecte genen voorkomen en bij de roodharigen wel. Waarom komen d'r bij de zwartharige Saarlose Wolfhondjes ginne defecte genen voor? Let op lui, nou komp hut. Umdat ze bij de roodharigen wel voorkomen !!! . Ziede gij wel.  Hoe makkelijk of dat is!  Zo kunde gij d'r ook wel een paar bedenken, niet?

Maar lui, denk is effkes met Lawando mede. Ja ook da Miranmeiske, da niks weet, zeg ze zelf. En juffrouw Audi en de Stille Krach en de Enigste Echte Huichelende Kale Rukkert, Want lui, da kan die Lawanda  helegaar niet weten, wa! .   

Want Lawanda heef die hundjes nooit onderzoch. Kende gij hut lijsje nog van Lawanda?
DM onderzocht:  0      Lijders: 0      Dragers: 0
Dwerggroei onderzocht : 0     Lijders: 0      Dragers: 0

Da is makkelijk ! Aan zo'n lijstje hoefde gij nooit wat te doen. Maar waarum schrijf Lawanda dat dan? Nou lui, Lawanda geet af op de blauwe oogkes van die meneer en mevrouw Pielemakers, de Onzelieverheer en de Heilige Maagd Maria van de NVSWH. Die hebben dat gezegd.

Maar ons meneer pastoor heef ook blauwe oogkes! Da weet Lawando zekers te weten, maar vertrouwen doet Lawando hum nooit!  Lawando is wel goei maar nog lange niet zot!  En al da geouwehoer over Onzelieveheer en die weesgegroetjes van ons meneer pastoor begint Lawando ook een bietje de keel uut te hangen.

Laot meneer pastoor maar eers is wat doen aan het weder, da dat wat opknap. Die heilige familie die zit allemaol op een wolk in de hemel, maar wij zitten d'r onder en krijgen mooi alle stront op de kop. In plaats van dat Lawando steeds maar weder van ons meneer pastoor die stomme weesgegroetjes moet bidden wat ginne ene sodeju helpt.

Dan schrijf Lawanda nog overs die PRA lijsten: “De lijsten zijn te downloaden bij de Raad van Beheer. Vanaf 2000 tot heden. Daarom is het ook helemaal niet noodzakelijk dat de NVSWH deze lijsten publiceert, iedereen kan ze inzien. Hoezo dan schrijven: “Zodat de resultaten van de afgelopen jaren niet bekend zijn”?

Nou, een goei geheugen is een zegen zeg ons meneer pastoor. Nou  heef lawanda eerders beweert da ze heur hundjes niet op die lijsten wil  umdat dan hunnie privacy van hunnie eigenaren van hunnie honden op straot lig. En de resultaten van de afgelopen jaren bent dus helegaar niet bekend omdat de RaadvanBeheer allenigs de lijs van geteste hundjes in Nederland op hunnie site zet.   

Konsekwent blieve vrouwke, anders bent ge niet meer geloofwaardig. Da heef Lawando al eerders geschreven. Zuuk dat nog maar efkes op in de blogs van Lawando.

 Lawanda laat heur ongelooflijk raszuvere hundjes dus in hut buutenland testen. Da schreef ze d’r toen ook al bij. Want dan krijg de Raad van Beheer mooi de uutslagen  niet en komen de honden van de NVSWH d’r niet op voor. En da is de enigste waarheid, edelachtbare!

Misscheen moet Lawanda nog effkes  navragen aan die  DwergenTanja van de Stichting veur Bijna Dooie Dwergpupkes uut Polen en Tsjechenland  hoe hunnie precies  aan die 15% komen.  Ge kun daar nie secuur genuug mee wezen!

De AVLS heef andere cijfers en waarum zou de AVLS zich nie op hunnie  eige cijfers baseren, want hunnie  onderzuuken de Saarlooswolfhond op dragerschap en niet de Stichting veur Bijna Dooie Dwergpupkes uut Polen en Tsjechenland.

Die vangen volges da Cerameiske die dwergpupkes uut Polen en Tsjechenland op as ze nog niet helemaol dooi bint zodat ze de hypofyse d'r mooi uut kunnen wippen as ze echt dooi bint. Iedereen zien hobbie ,lui. Witte nog wel?

Lawando koppiepeest veur de leste keer Lawanda:
“Ik geef graag eerlijke informatie over ons ras die op feitelijke cijfers berust.
Ik ga ervan uit dat de AVLS hetzelfde nastreeft.”

Luitjes luustert allemaol is goed. Lawanda geeft helegaar ginne informatie over hut ras die op feitelijke cijfers berus, want Lawanda heef helegaar ginne feitelijke cijfers.

Dat is mien uutspraak en daar moede gij hut mee doen. Hahaha.

En gij wit hut hé: Potje bier d’r bij en prettige voorzetting.

Fijns da Kaatje zo rustig is.  En lui, schrief d'r is wat leuks over op wolfhondenonline. Zo vind Lawando hut te sneu  veur die dierkes want die kunnen d'r ook niks aan doen dat ze geboren bint. En ook nog in Zeelandia lui, da is op zich al straf genuug. Dus nou U weder.

Uw aller Lawando