vrijdag 11 februari 2011

Lawando peinst nog even

Ik ben misschien niet zo geleert als donna en natasja, ik schrijf gewoon alles op en als ge ’t niet kunt lezen is dat niet mijn probleem hé.

Omdat Lawanda nog in vergadering is voor de volgende weetjes, wil ik het ff hebben over die 5 herplaatsers uit Duitsland.

Lawanda is natuurlijk straks bang dat de AVLS leden moeten opdraaien voor de kosten want ben U toch als lid van de AVLS daar op de hoogte van gestelt door het bestuur??. Vast wel!!  Maar zelf doet ze  geen ene moer voor die honden.  puppyJos had het ook al gezegt op ‘t forum van wolfhondenonline. Laat de AVLS d’r maar voor opdraaien die hebben ee Martina Mangelfonds en dan wil hij zekers wel een rekening sturen .

Noekie gooit lekker makkelijk  voor d’r zelf in t Duits 5 Saarlozen in de aanbieding en de hele gemeente kwekt weer van ach en wee en o,o,o, wat erg!

Stenka is als enigste eerlijke heilige Maria ook weer van de partij maar ze kan d’r ook niks aan doen. Maar erg of dat ze ‘t vind. O,o,o wat vind ze ‘t erg. Nee, natuurlijk Stenka kan nooit erges wat an doen. Die kwekt alleen maar hoe erg ‘t is.en d'r andere liedje is hoe eerlijk zij zelf is. en hoe dom andere. en hoeveel ze  weet van de SWH

Kartrien vind zich ook altijd zoon ontzettend goed geslaagd eerlijk mens en vind ook dat iedereen dat  moet weten , maar helaas pindakaas zoekt  ‘t vedders maar uit in Duitsland voor wat Katrien betreft.  Maar Kartien vind ’t wel heel erg. Nog veel ergerder dan Stenka. Maar helpen? ik dach ‘t niet.

PuppyJos moet  nog 4 maanden van meneer pastoor weesgegroetjes bidden voor al z’n leuges die hij in de ronte heeft verteld,  ik zeg ’t maar even want Lawanda heeft ook maar 1 liedje over puppy, Die schrijft nu dat ie misschien eventueel als ‘t echt niet anders kan……. Dussssss, nee eigelijk toch maar niet of hij moet natuurlijk een vette rekening kunnen schrijven aan de AVLS want die hebben een Martina Mangelfonds. En dan no g een oudehoerverhaal d'r overheen van die wolven van hem want dat moet te niet vergeten hé. Jos de wolvenman. Dat iedereen dat weet ook als ;t over herplaatsers gaat. Vertaal die 5 Saarlozen van Noeki maar ff puppyJos! Doe je nog wat voor je uitkering.

Ene Schaduw vraag waarom die Saarlozen wegmoeten, maar dat is de verkeerde vraag. Want wat is‘t  allemaal verschrikelijk ook voor Miran en zo en wat hopen ze allemaal dat 't goed komt  . Er ging ook nog iemand die een asiel had op vakantie in Tanzania, Nou doei, jonges.  Als ik terug ben hoor ik ‘t wel hé.   ik ga ff bakken. doet U best

Noekie, dat schattige meiske,  houd de lipkes stijf op elkaar op die vraag van Schaduw. Ze had zoon haast met d'r blonde kontje erin te draaien om  de reddende engel te spelen dat ze d’r niet bijvertelde dat ‘t helemaal nog niet zekers was. Van die 5 Saarlozen. Want die kennel in Duitsland heeft die Saarlozen helemaal nog niet!!!.  Dus Fred blij met een dooie  mus.

Mensen, Lawando kent d’r maar ene die die hele smoezenfabriek niet nodig heeft . Die zie je ook nooit  poggen op forums hoe goed ze wel niet is en hoe erg ze 't allemaal vind en dat ze op vakantie moet in tanzania. Die belde gij gewoon op en ze zeg,  ook al heef ze geen nagel aan d'r gat om te krabben,  brengk ze maar!!!!!
En nou jullie weer.