maandag 14 februari 2011

Humor om te lachen

Lawando wilde ook naor die niewjaarswandeling van de AVLS ,maar sluwe schaduw sloeg de slome slager is zo sluw dat Lawando de theekruising niet kon vinden en dus is Lawando maar weer naor huus teruggekeerd. 

Voordat Lawando aan Lawanda begint, maar die is nog steeds in vergadering, wil Lawando fkes zeggen dat hij het fijn vind om al die reakties te lezen. Is Lawando nog maar net bezig, buidelt die hele klub al over um hene. Want eerlijk, mensen, nou nou nou,,…………..het kippenhok is wel in rep en roer hé, en dat allemaal door Lawando., dat kunde zekers wel zeggen,.  Mevrouw Stengun zit al dagen in de ronte te mailen wie of die Lawando dan wel eigelijk eigelijk niet is. En zelfs heb ze d’r ook al ideen over. Komen d’r allemaal mannekes bij Stengun op, maar die vallen  gelijk weer  af en daarom komt ze dus op vrouwke Schaduw dat die dan wel Lawando is volges Stenka.  Tjongejongejonge, 't is net  flikken Maastricht, hé. 

Nou is 't jammer voor Stengun dat dat vrouwke Schaduw zo goudeerlijk is. Nee echt waar. Supereerlijk!!!! Zo eerlijk dat zij  dat  hele mailverhaal van Stenka meteen op wolfhondenonline zet.  Stenka had nooit nie gedacht dat er nog iemand anders was die net zo goudeerlijk was als zij. Dat kan ook helemaal nie, want d’r  is ter maar ene die de goudeerlijkste is en dat is Stenka. Maar Schaduw is misschoen wel eerlijk maar die heb dan weer weinig geheuge,  Zij schrijf zonder van kleur te verschieten dat Wat andere mensen doen moet iedereen voor zich weten en daar bemoei ik me niet mee.  Nou zal ik Uw geheuge is efkes opfrissen vrouwke..... Lees u eigen geblaat nog maar is na… overal hadde wel wat over te zieken als t oe nie aanstond. En nu wat andere mensen doen moet iedereen voor zich weten???  Ja m’n ouwe tante op een autoped, zeggen ze hier. Gaat is gauw 34 weesgegroetjes bidden en dan moette nog maar hopen van Onzelieveheer  't een beetje recht komt.

 Nee, zegt vrouwke Schaduw  d’r ook nog bij, (maar daor ging ’t helemaal niet over, maar dat geef dan weer nie) dat ze nooit lid zal worre van de AVLS (mooi, kunnen ze daar ook weer opgelucht ademhalen) want Schaduw  vind dat fokregelement zo hipokriet en van alles nog meer omdat geenene fokker zich d’r an hoef te houwen en nu dat ze ook nog alle nesten op de website mogen zetten  is ’t veur wat vrouwke Schaduw betreft helemaal doorgestoken kaart. , maar altied  maar weer mekkeren over meer openheid en dat vrouwke serieus wil weten wat er allemaal gebeurd in die AVLS vereniging omdat ze ook toevallig een hond heef die ze zelf een Saarlooswolfhond noemen … ’t Is maar net of hoe een valse neef ge wilt zijn...maar laat ’t niet zo weten aan anderen dan goat ’t direk opvallen……vraag is aan Lawanda Schaduulleke hoe ’t daar is en datte ook geerne wil weten wat d’r daar allemaal aan de hand is.. 

Katrienke voel zich aangesproken door Lawando omdat ze zo hard voor al die opvanghondjes in Duitsland aan de gang is geweest. Wie de schoen pas trekt hem aan, zeggen ze hier Katrienke, en gij meteen dat  balleke terugkaatsen hé, want daar zijn ze goed in in Belgie. Kost ook helemaal geen moejte dus dat is voor Katrienke makkelijk zat.. weten de kinderkes ook waar Jan Klaassen is???? Nee? Dat gaat Katrien ze dan wel zeggen hé. Onthoude dat. en humor hedde niet.

Pupke Jos was stil hé.  Jonges en meiskes, hadde dat ook deur. Eers de bal uut de boom kieken en eers dan is zien hoe of die gaat rollen en dan witte opeens precies watte mut tikken Maar ja, een  pupke hoefde nie serieus te nemen, dat witte ook wel.  Die moet nog opgevoed worde. Klaar met pupke. Wie ruumt z‘n  poep en pies ffkes op? Mooi, daar zie ik Stenka al aanstormen. 

En Natasja wil het veul smaakvoller. Ahum, U edele dame. Sorrie. Maar .op wolfhondenonline neemt ze zelf een mannelijk geslachsorgaan in de mond. Zal in uw kringen danwel smaakvol zijn, Nou as dat hetzelde vrouwke is als die hier komt reageren, dan zal ik m’n best veur d’r doen.  Fijn om ook deftige  mensen hier te hebben. Lawando zal de volgende keer ziene jas en das antrekken achter de computer. Staat direk ook veel feestelijker en smaakvolder.

Ik hoef d'r weinig voor te doen om kijkers te krijgen. Hedde dat ook gezien? Ze komen vanzelfs  as vliegen af op de stroop. nee, stroop hé want we houwen het netjes hier. Griezelbus maak zelfs reklame voor Lawando. Bedank nog griezel. En op de club van Stengun schijnt ook reklame te zijn maar dat weet ik nie zekers want ik wil nie eerst moeten hoeven in te loggen als Lawando  wat wil lezen. Openheid hé Stengunneke. Oh nee, Lawando vergis zich, eerlijkheid! Hahahaha

JohanB. heb m’n reaktie op z'n weblog  d'r afgegooit.. Kan hij mooi Lawanda een hand geven… nou bedank Meneer het redacteurke !!! niemand die zo prinsipieel is al s U  maar ik kom d'r ook wel zonder , dus Lawando heb U helemaal niet nodig om bekend te worden. Meneer was niet alleen prinsipieel want wat wasse meneerke boos hé. Laaiend was tie... Nou, blijf maar lekker prinsipieel JohanB. datte eerst moet weten of wie of ge voor U hebt en zoooo. Ik zal ’t Uedele  zeggen. Lawandoooo………dusssss! Hahahahahaha.

Lawando werd d'r ook uitgedondert a;ls volger bij de saarlooswolfhondenweetjes, dat wiite wel, want wel klagen dat ze nooit geen antwoord krijgt, maar als ze antwoord krijgt ist ook weer niet goed….. en zo blijf ge aan de gang met die lui met hun eigen meningkies die ze zelfs zo veel ergerder  bizonderders vinden dan die van een ander. Lawando weet nu zekers  te weten dat Lawanda helemaal geen antwoord wil.  Allenig maar hun eige gif spuien over anderen…. en daar kan ze Lawando niet bij gebruiken. Soms zien jullie zelfs humor om bij te lachen bij Lawando, wat?

En die herplaatser uit Duitsland zijn helemaal uut 't oog verdwene. Niemand heb 't er meer over. Zitten ze dan toch bij Corrie? Zou zo maar kunnen want die heb 't d'r nooit over. Geen tijd om mee te kwekken, die is gewoon bezig..Nee stenka, niet meteen happen hé. Gij was klaar met Frankrijk en 't interessert oe toch niet meer? Houen zo!
Nou hoop ik wel dat Lawando snel aan een nieuwe Lawanda kan beginne. Want jonges, nog niks hé. Stilte. Zit Lawanda nog steeds in vergadering! want wat motten ze nou weer met Lawando an. Want ze weten daar bij Lawanda  dat Lawando ze d’r antwoorden gewoon weer door de  strot gaat duwen of dat ze dat nu willen of nie bij Lawanda. Nou dat was hem weer, afwachten maar.

Ik gaat op cursus nederlands.

Lawandooooo hohoho. hahaha.