vrijdag 18 februari 2011

Ho, ho, ho....

Efkes rustig an hé.

Zekers als ge er geen verstand van het, moette gij over humor niet twisten vind Lawando. En over schoonmoeders ook niet, maar da ís weer wat anders. Lawando zal da nog wel is aan Donna uitleggen, as da vrouwke weer wat bekomen is

Hier zeg  het spreek  woord , wie de bal kaatst kan verwachten dadde  gij  ooit op ne dag bij uzelfs denk, hé wat komde daar nou om de hoek zeilen? , is dat niet diene bal die ik laatst gekaatst heb?  en da gij dan raar staat te kieke as dat het geval is. Want zoals het spreek woord hier vedders gaot , dat kom allemaol een keer op oew  bordje terecht of U dat nou smaak of niet.

Het gaot hier over de Saarlooswolfhondenweetjes en dan bedoel ik alle weetjes hé en over hoe gewichtig   de mensen zellufs daarovers doen.  Een bietje mee een knipoogske, zou al zoveul  schelen al is da dan wel moelijkers lezen.

En gaot d’r dan zekers te weten geen auswitz en japanners bijslepen lief Donneke. Die weten hier helemaol niks van. In Japan eten ze honden! Wiste da?? Nou ja, erges daar in de buurt. dan. ook van met die spleetogen. Ja zo kunde ook een probleem met herplaatsers oplossen, wa! Met wat zout en peper d'r bij. Weer unne weetje erbij Hahaha.

Kom is een keerke naor Karnaval. Kunde gij is lekker de zottekap opzetten en alles van oe aflachen.  Luch op.

Donna, nou gij  het er toch over hebt. hedde al is gepraot met diene kommersiele fokster in Frankrijk die allenig op geld uut is en helemaol geen hart veur d'r honden heb? Bende er al is gewees? Om te helpen of zo? Om oew handjes daor te laten wapperen met wat kluskes?.

Daar hebben de hondejes meer aan as aan al oew geblaat achter de computer. Een fijn afdakske door Donna getimmert veur al die zielige hondjes. Hoeven ze nooit nie meer in de regen te staon.

Ja, tis zomaar een idee van Lawando. Of om oew oneindige kennis aan te bieden? Dat kost niks! Hedde vrouwke Stenka al is met da vrouwke daar in Frankrijk gediscusseert omdat Stenka  het liefst praat met lui  waar zij lijnrecht tegenover staat!!  Juist zelfs!

Nee, lees maar. Zo van uw vrouwke gekoppie peest op  wolfhondenonline.
Lawando ziet dat Uedele edelheid er zelfs een reaktie van uzelfs hier heb afgehaald. Lawando heb al is eerders geschreven dat niemand dat hoef. Ech nie.

Hier mag iedereene gewoon  zeggen van wat en hoe of die het zelfs  wil. Ook al schrik ge  d’r later zelf een bietje van.

Potje bier d’rbij en groetekes weer,

Lawandrol.  Hahaha.Hoe verzinde gij da !!!  Hedde toch humor!!!