zondag 15 mei 2011

Met zien allen effkes naodruppelen

Tis mooi geweest lui. Stenka, de Enigste Eerlijkste en Alwetende Oprechtigheid uut Zeeland, draagster van de blikken erespeld voor bewezen diensten ,  heef er efkes genuug van. Lawando meent da den boodschap heus is aangekomen.

 Lawando hoopt allenigs da de twee pupkes van Kaatje straks in leven meugen blieve als ze geboren bint. Da het ginne 2 reutjes bint. Ze weten in Zeeland precies hoe ze de spuit d'r in moeten zetten bij een reu met hulp van de kale prof. Da wis Lawando niet , maar da weet Lawando nou ook. Want Lawando krijg ook mailtjes.

Dat doet Lawando's gelijk denken aan dat dooie dwergpupke van Lawanda Ook al zo'n madammeke met un pin op de borst waar ge vedders ook nicht van heurt. Van dat dooie pupke bedoel Lawando dan. Want mensen zeggen het 1 en doen het andere. Witte nog wel?

Veural as hut om anderen geet witten die lui altied heel goei hoe of het moet. En da ge zogenaamd altied eerlijk en open moet zijn. Da 'is steeds de spiegel die Lawando U wil voorhouwen. Maar as ge d'r niet in wil kieken, dan moet gij da zelvers weten, want dan kan Lawando U vedders niet helpen, wa!

 Die kale proffessor uit Zeeland blijk nu inene een liefhebber van inteeltprodukten!!! Wie ha dat nou gedacht lui ! Iederene is er ook stil van geworre. Tja prof as ge een uutspraak doet over die verskrikkelijke inteelt bij anderen dan moette soms wel is effkes op den blaoren gaan zitten meent Lawando.

In plaats van : als het moet wil ik wel zo'n inteeltteefke opvangen schrieft ie : Ik wil  zo'n pupke hebbe maar hut moet wel un teefke wezen. Dan valt oe de bek toch dicht, lui!!!

Komp goed prof.  en anders startte gij gewoon een eigens website over de schoonheid van "t inteeltfokken met lookalikes want dat blèf het toch in de oogskes van Lawanda .  Geef de kale prof met zien daden Lawanda dan toch gelijk??

Dribbels , ons zo geslaagd Katrienke, de slome slager sloeg de Sluwe Schaduw, de schadulleke nichtjes, ons pupkeJos , alhoewel  da pupke hier toch duudelijk weer een vinger in de pap heef gehad, ons Miranmeiske, de deftige smaakvolle Natas, ons dieplomatieke kutwijfie Noekie, en dan da naieve Tanzani@ vrouwke Ge zeit allen in de verwarring gekomen nu de Enigste Echte Eerlijke Oprechtigheid uut Zeelandia echt open en eerlijk heef gezegd wa zij van U allen vind. Lawando kopiepeest gewoon van de mededelingen op wolfhondenonline :


Jullie dachten zeker dat ik al die drek van jullie nog graag las,nou nee dank je.
Jullie kunnen allemaal in de stront zakken.



Nou veul plezier van Lawando met oew Zeeuwse botergebabbel vedders. Ge heb oew bewijs van onkunde afgeleverd meent Lawando. Oew eigen ego geet boven de gezondheid van de hundjes en boven oew vrienden die ge toch al nie meer had.  Behalve Malle Babbe maar die is nie veur niks Mal.  Tis bekant gelijk een warme broodjesfokker wa!

En dan Lawandoa! Ja lui , maak maar kennis met het halfbroerke van Lawanda. Lawando had nog nooit van da menneke gehoord maar ge wit maar nooit.

Lawando heeft wel een advies voor Lawandoa, As ge nou efkes met de prof (die liefhebber van inteeltprodukten) gaot praten dan kunde nog veel meer leren van die ouwe rukker hoe ge zaken op stang moet jagen. en misscheen loop d'r erges nog wel een halfzuske van oe rond. Ene Lawandao. 

Kunt ge d'r fijn een inteelcombi mee doen. Want Lawandoa is spesjalist in hut zaad zaaien in den hoop dat hij veel storm kan oogsten . Alles naaien wat los en vast zit net zoas Stenka en Hedonnaake met de rest van hun ouwe vrienden hebben gedaon.

En nee , de echte Storm , dat erme beeske,  volgde gewoon zien eige natuurdriften. 

Lawando vint het verschrikkelijks wat d'r is gebeurt. Oew eigenste geveul boven die van onschuldige  hundjes zetten. Hut is bekant misbruik. 

Geluukigs is hut met Lawandos eigen hobbie nog niet zo erg als met die Saarlose Wolfhonden. Het fokken met Zijdehoender hanen is nog veul moeilijker, luitjes.  Ben d'r trouwes ene kwiet... Tanzani@ vrouwke hedde gij er soms ene gezien?

Van de pot gerukt!!!

Da 'is een leuke uutdrukking, lui. Da schreef de Enigste Oprechte Huichelaarster met de blikken erespeld op wolfhondenonline. Die kende Lawando nog niet. 


Zijt gij nou echt van de pot gerukt, schreef ze. Lawando heef zien enceklopies d'r effkes op naogeslagen en het heef met de menselijke uitwerpselen te maken in overdragtelijke zin, stond d'r.

Leert ons Rinneke ook nog wat straattaal die niet in d'r Hollandse studieboekskes staat. Aan al die forums hedde gij nog wat. Niet, Corinne? Helpt Stenka  U toch nog erges mee. 


De Enigste Oprechte Huichelaarster wil geen account meer op wolfhondenonline. 

Lawando begrijp da van die pot afrukken steeds beter. Da is weer een heel ander rukken dan een rukkende professor wa!!  Corinne meiske, da zul gij in geen een Hollands studieboek vinden, da weet Lawando zeker en vast. 


En smaakvolle Natasja zal hut heus wel verwijderen as iederene hut gelezen heef. Ze vraog aan Stenka dus effkes geduld. 

Maar wit ons smaakvolle Natasja nou nog nie da Stenka alles in huis heef behalve geduld?? Dat is altied op in Zeeland.

Maar
Enigste Oprechte Huichelaarster, ge kunt toch ook gewoon alles lezen zonder account? Wiste da niet? Nou Lawando heef helegaar gin account op wolfhondenonline en die kan gewoon alle drek over Uedele Enigste Oprechte Huichelaarster lezen.

Da opzeggen heef helegaar geen zin, of ge moet er weer een puntke mee willen scoren. Net zoas ge de boel op slot heb gegooid op oew eigen parenclub.

Want da ge het zelf niet wil verklaren waarom gij nu de
Enigste Oprechte Huichelaarster bint, da snap Lawando wel. En da da vrouwke Tanzani@ d'r weer helegaar niks van snap, da snap Lawando ook wel.

Maar daarum hoefde gij alle anderen die d'r wat overs te zeggen hebben niet de bek dicht te sloan. Want die kunnen nou ook niks meer zeggen op oew parenclub. 
Ge laat wel veul van oew eige zien, vrouwke!!  Ook al gooide gij de deur nou veur iedereen dicht.

Of kwamp het deur da mooie stukske van Mario en Bob die hun lieve  hondje moessen doodspuiten vanweges die epilepsie. Da elk gewoon mens deur die woorden in ene snapt da epilepsie niet een woord is uut het Hollandse leerboek veur Nederlandse woorden van Corinneke , maar dat hut een verskrikkelijke ziekte is die een gewoon mens zien pupkes wil besparen.


Net zoas DM zeg Lawando d'r efkes veur de kale prof bij, die prof die DM dan weer zo verskrikkelijk vind veur al die zielige hundjes die da later kriege. En da ge daarum beslis geen DM dragers aan mekaar mag paren. 

Bint d'r misscheen nog andere lui die weer heul andere ziektes van hundjes nog veul ergerder vinden? Vertelt het maar aan Lawando, jonges en meiskes, dan  maak Lawando d'r een top tien lijske van! Mooi , da is afgesproken!

Maar iederene snap nou da de
Enigste Oprechte Huichelaarster dat gin ene zak kan schelen, want de Enigste Oprechte Huichelaarster wol gewoon een nestje, maak niet uut hoe of wat!!!

Verschil moet er wezen lui. Hut wor toch wel weer recht geluld (sorrie Natas) deur een proffessionele kale rukker die alles weet van zien zielige PRA hundjes , en krokodillentranen weent um DM hundjes, maar as hut um epilepsie geet geerne een oogske dichtknijp veur zien grote vriendin , ., 


Of deur een Malle Babbe die denk dat heur zogenaamde vriendschap aan Uedele Enigste Oprechte Huichelaarster belangrijker is dan gezonde pupkes . En deze combi dus heul snel recht lulde. Ge kunt toch alles zien in de lijnen , wa ! Malle Babbe!. 

Ge heb d'r ook weer zo onmenselijk veul verstand van. Da iederene dat goei snapt. Goat is praoten met Lawanda, die ziet ook alles in de lijnen, die heef helegaar geen onderzuuk neudig.

En de Enigste Oprechte Huichelaarster uut Zeelandia zou zoveul voor de Saarlose Wolfshond hebben gedaan, zegt mejuffrouw Audi en mejuffrouw Tanzani@. Lawando vraag: somt dat is effkes op dan? As het zoveul is dan  is da toch weinig moeite.

Lawando had ook een lijske gemaak van wat da madammeke veur de Saarlose wolfshond heef gedaan: 1 levend pupke die nou dooi is en 2 dooie pupkes die nooit levend waren. Ja , dan begrijp Lawando wel die jaloezie van de Enigste Oprechte Huichelaarster  veur mevrouw Corrie.

Maar as Lawando een langer lijske van de enorme verdiensten van de Enigste Oprechte Huichelaarster moet opsommen lui , dan ziet die er zo uut:
..................................................................................................................................
......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
................................................................................................................................. 

Heul veul puntjes wa! En as het d'r nog meer bint, dan heurt Lawando hut geerne. 

Mensen draaien en draaien, lui. Om de waarheid maar niet te hoeven horen. Want da doet dan te veul pijn aan hun tere oorkes.. Maar van zichzelf  zien ze het niet. 

Niet dan , Hedonna Shanti . Verdediger van het Hollandse inteelt wezen, Schoffeerder van het hoogste nivo en lid van de Zeeuwse parenclub van rasverpesters? Gij snap d'r nog hut minst van. En da is ook supertriestig. 

Vooral da gij d'r ook niks aan kunt doen.


Potjebier d'r bij en tot volleges keer maar weer


uw allerliefste Lawandoooooooooo