zaterdag 9 april 2011

Tis moeilijks beschijden te blijven

Luitjes, Lawando wacht nu al  tot sintjuttemis maar d'r is nog steeds geen saarlooswolfhondenweetjes.  Gij merk het ook?  Misschien wit  Lawanda niet goed wat ze eigelijks nog moet schrieve. Misschien heef ze alle antwoorden al. Lawando klik op saarlooswolfhondenweetjes maar weer niks, hé..

Nou kan het zijn dat Lawanda het errug druk heef met Animal events. Want daar is het zo druk luitjes dat Lawando het onverantwoordelijks vind om een Saarloos aan die kermis blood te stellen. Die hundjes schieten gelijk allemaol in de strets.

 Maar ja as ge zoveul raszuivere pupkes fokt moette natuurlijk een afzetmarkt hebben. AFZET markt luitjes. Erme rasliefhebbers voorspiegele dat ze een hundje kunnen kriege maar Lawando wit wel beters . Die nieuwe lidjes krijgen nooit never nie veur 2037 een hundje as ze piet hebben. Ja geluk hebben, zo zegge ze dat hier.

 Lawanda ,de Predikster van heur Enigste Eige Openheid , zeg nog steeds nie wat er is gebeurt met dat gestorve dooie dwergpupske en mee die andere dooi geboren pupkes. Nee , let op Lawando's woorden, dat word weer gewoon nekkentrekken aan de honden en sjagereinig kieken in de ring op Animals events.

Stel dat bezoekers een Saarloos van hun wilt dan moede gij  die lui toch eers afschrikken, wa? Ja, een zuvere krijg gij niet zomaars! Want anders witte gij niet of het echte liefhebbers bint, wa!. Net zoas strakskes op dieje clubmats van hullie van de NVSWH . Mischien dat Lawando daar ook gaat kieken.

 Nog meer nieuws. We hebben nog nie veul geheurd van dr maar Lawando heeft d'r gevonden luitjes. Ze maakt op deez moment een pitsstop in Zeeland. Lawando heeft het over de kennel Bastaard ja.

Hedde gij het ook gelezen? Die Bastaardja kennel wol met stille kracht vooruit altied al een zwarte Saarloos fokken. Nu had Lawando lest nog gelezen over hartstikke te zwarte roetmop pupkes in Frankrijk dus daar bint ze zo deur Bastaardja op te halen , maar nee Bastaardja kweilt van echte raszuvere zwarte lookalikes.

Een vlees nog vis hond die gegarandeerd oew huis sloopt en oew auto en oew kozijnen en oew huwelijk. Krijg gij van die boemerang pupkes die ge as fokker telkes moet terugvatten omdat het nie geet.

 Gelukkigs word Bastaardja natuurlijks gewaarschouwd door de schadullekenichtjes want die hebben d'r al veul ervarink mee met die zwartjoekeltjes van hundjes. Na pupkejos kunde gij gerust zeggen dat de nichtjes toch wel nummer twee bint met wolven en hybriden in Nederland en Duutsland.  Dus Bastaarja, dat moede gij zelf ook is proberen met oew stille krachten. ,

 Let op luitjes, Lawando kijk altied geerne in zien kristallen monitor met een paar oorkaarskes in. Lawando voorspelt dat gij strakskes deez hundjes bij de Shadullekes kunde kopen. En dan niet van die inteeltlijn waar ze nou op terug moet vallen. Nee verse invoer!! Van de Yankies.

En dan moede gij vlot veul betalen dat zeggen ze d'r nu al bij. Gaot maor vast sparen of een lenink afsluiten. PupkeJos hou zich stillekes vanweges zijn uutkering. Want dit gaat overs het echt grote geld. Ome Ton is ook wakker geworre luitjes. Die heef daor geen wekker veur neudig!

Tis allemaol vriendjespolitiek. Vraogt dat maar is aan Ajanga, die weet daor alles van en dat dooske heb d'r veul ervaring mee, want ze heef hut d'r steeds overs.

Maar vlak de alleswetende Stenka ook niet uut , jonges en meiskes! Want luitjes wisten jullie het al? Hare  Alwetende enige Oprechtige  Gerechtigheid uut Zeeland , majesteit Stenka meld dat professor de Kale Rukker  per onmiddelijk gaot stoppen met fokken!!!.

Per onmiddelijke ingang in 2010!!! Huh, een jaor geleden?  Stenka, dooske, Lawando wil geerne kunnen vertrouwen op wat of gij zegt! Niet de ene keer dit en de andere keer dat. Da maak hut d'r niet betrouwbaarders op. Ge bint eerlijk en oprecht of niet! Niet van twee kantjes eten.

Stenka zal het wel as een misverstand zien. D'r oew eigen uut mannelijke geslachsdelen (ja Lawando houd het smaakvol Natasja!) is ook een kunst. Zo ziede maar, alles hangt aan mekaar zegt Lawando telkes weer en een misverstand is zoo gemaokt , wa Stenka vrouwke! Prof RDB fok dus gewoon vedders.

Lawando hoop dat Stenka in d'r deur Donneke  gebouwde gevangenis ffkes kan blieve zitten. Hoef ze niet steeds op  d'r  kniekes met de keukenrol. Want Zwitserse Kaatje  heef Stenka gelijk veur het blok gezet!  Gelukkigs heef Donneke hut een bietje  makkelijker nou Stenkas aan de andere kant van de tralies zit.

Lawando denk dat Stenka hut stokske van den Kale Rukker direk gaat overnemen mee dieje gratis opvangteef uut Zwitserland as de prof. strakskes zien pups kwiet is. .En zo om en om fokken tot de Zeeuwse inteeltfaktor 1.1. is. Vraog effeks aan Lawanda hoe of dat moet Stenka. Da vrouwke kan oewe Heiligheid goed d'r mee op weg helpen!

En dan de ledenvergadering in Puiflijk. Vrouwkes en mennekes, het was weer flink puffen tijdens de jaarlijkse ledenbevalling. De hele Lawanda familie was d'r , dus de hele vereniging. Inderdaad ,  bijna geen kip. Maar gelukkigs waren alle drie leden  het erover eens dat het nog steeds geweldig gonk!

De fokplannen  waren ook weer prima in orde dus Lawando voorspelt :  Zestien nesten met  bosbruinen en  26  wolfsgrauwen en een paar wittekes met witte staartpunten  en een wit bleske en een paor hundjes met moeilijke oogskes..

Die kunnen natuurlijks naar de 2 oudste  leden . De jonge lui moeten dan maar wachten tot 2037 voorspelt Lawando. Dan komen die  misschien toch nog aan de beurt. Hoop doet leven. Dusssss!!!

Een Tip van Lawando voor de NVSWH leden zonder pupke. Ge kunt ook een heldendaad doen door is stiekum te gaon spioneren bij AVLS fokkers, Of hun hundjes wel goed behandeld worre enzo. Dan maak ge goeie sier doar in de top van de NVSWH.

Lawando meent dat gij gewoon de volgende keer kunt zeggen wat ge komt doen en wie of gij zijt. Daar hoefde gij oew eige niet veur te schamen dat gij een lid van de NVSWH bent. Ge meugt zelfs fotos en al maken voor in oew clubblaaike en un bakske koffie krieg ge d'r ook bij veur de schrik. Ja lui, Lawando wit alles! Da ziede maar weer.

Hedde 't ook gelezen? Die NVSWH moet met de AVLS om de ridders van de ronde tafel gaan zitten. Dat  stond in hun clubblad. Lawando wit al wat de menink is van  Lawanda. Daor heef Lawanda die 3 leden van de NVSWH helegaar nie veur neudig.

Lawanda  zal alles doen om te voorkommen dat dit gebeurd. Witte nog wel? Nooit en te nimmer, en mien zuster heef een glimmer! Is nu al bekend.

Maar aan de andere kant, met die paar hundjes is de NVSWH een splintergroepske van Saarlose Wolfshonden geworre. Misschien dan maar emigreren naar Spanje? Doar kunnen ze misschien nog wel een vereniging voor Saarlozen gebruken, wa!?

Tis moeilijks beschijden te blijven op het aller onafhankelijkste weblog van de heule wereld. Lawando doet zien oorkaarsen weer uut en neemt een potje bier d'rbij.

Tot de volgende keer van

Uw aller Lawando.