donderdag 21 april 2011

Eerlijk veur oewzelf en eerlijk veur een ander

Ge heb een mening en ge denk die mening hardop op een forum en dan mag hut van Pupke. Maar gij mag nie zegge dat oew mening de waarheid is. Nou, Lawando is van mening dat pupkeJos een uutkering heef en Lawando is teves van mening da PukeJos geen diploma heef as gedragstherapeut, maar net doet asof.

En Lawando denk ook da pupkeJos met leuges en bedrog fraude heef gepleeg met stambomen en later toen het uutkwam anderen d'r bij wilde lappen. De held.

En Lawando denk ook da us pupke alles aan elkaar lieg en bedrieg wat en waar hum maar kan, en steeds draait met de waarheid, en as ge draait met de waarheid dan is het ginne waarheid meer, maar da kan ook een mening wezen van Lawando. Zo , nou mag hut van pupke. Is da effkes een opluchting, luitjes.

Lawando geef geerne advies aan pupke, as da teminste mag van pupke, want het is allenig maar de mening van Lawando, om is een mooie foto van zien diploma's  as gedragstherapeut op wolfhondenonline te zetten.

Da lukt pupke ook heul goed as hum indruk wil maken met zien gehuil tussen de wolven. Laat pupke dan ook maar is indruk maken met zien schone diploma's .Pupkes uutkering hoef Lawando niet te zien. Veul plezier d'r mee.

En Corinne, dooske, as gij een heul strafboek gaat overschrieven op wolfhondenonline dan moet ge hut wel goed doen. As ge nie goed weet hoe of Lawando heet, dan moete nie Lawendo schrieve. Want Lawando schrijf ook nie Corenne of Coronne.

Want dan is het valsheid ingeschrifte en dan mag hut weer niet van pupke.  Maar ge mag wel schrieve da ge denkt da het Lawendo is en niet Lawando en dan mag hut weer wel van pupke. Ziede wel? 

En luitjes, laten we het nou simpel houden want Tanzani@ moet hut ook allemaal bij kunnen benen anders denk ze strakskes nog da ze veur het gerech wor gesleept en dan kan ze d'r nie van slapen.

Vedders is Lawando hut helemaol met oew eens Corinneke da Corrie in d'r eentje op een zaterdag naomiddag meer veur de Saarloos Wolfhond doet dan al die kakelaars in da kippenhok van wolfhondenonline bij mekaar. En zonder Corrie hadden ze nooit nie ene Saarloos gehad. Maar ja, stank veur dank.

Over openheid gesproken lui. Is die Shadow diezelfde nicht van da teefke Grimm waarvan nichtje niet schrijf  op zien website of da teefke DM heef ja of nee. Was hum daarom zo open en eerlijk dat hij iederene een tip geef op wolfhondenonline hoe of ge oew hundje kunt laten onderzoeken bij een laboratorium zonder dat de uitslag bij de AVLS terech komp??

Ja lui, Lawando bedoel da nichtke, da op hoge poten steeds  wil weten wat of d'r allemaol wor besloten in die AVLS en dat hum da wil weten omdat humzelf ook hundjes heef waarvan ze zeggen da het Saarlozen bint.

 Die relnicht, die Shadow, die ook niks op zien eige website schrijf over da dooie inteeltpupke Dragan, die hij uut dat fraude nest van pupkeJos heef genomen. Want sommige lui hoefde gij niks te leren over meten met twee maten, wa! Die hebben dat van nature met de paplepel ingekregen. En eerlijkheid veur Uzelf is heul anders dan eerlijkheid veur een ander.

Dus da menneke nuumt Lawando dan een smerige klootz-k op wolfhondenonline. Misschien bedoeld da nichtke een smerige klootzak en kan hij daor as nichtke over meepraten, maar de klootzak van Lawando houd Lawando steeds proper, da kan Lawando het nichtje verzekeren. .

Maar as gij de a van klootzak weghaalt lui, dan is het inene smaakvol genuug veur de deftige Natasja as moderator. Want die laat het d'r dan gewoon op staan op wolfhondenonline. Over smaak valt niet te twisten. lui!!

Net zoas een k*twijf met een sterretje weer veul smaakvolder is as een gewoon kutwijf. Die Natasja hoefde gij ook niks te leren over meten met twee maten, wa! En over pupkeJos heef Lawando het nie eens, want us pupke meet elke dag met verschillende maten. Da is veur een normaal mens gewoon nie bij te houden.

Is die Shadow trouwes hetzelfde relnichtje da zo schreeuwde om openheid van de AVLS? Wat heeft da menneke te verbergen? Want luitjes, mensen hebben altied wa te verbergen als hunnie de openbaarheid willen omzeilen. En Lawando is wel dislekties, maar blond is Lawando nog niet.

Trouwes, tis zo maar een gedachte van Lawando, hé. Da ge nie denk dat hut zo is, want dan mag hut weer niet van pupke.

Nou lui, de eerste spencerwolfdog is binnen. Hedde hut ook gelezen? De outcross in de AVLS kan beginnen. Eindelijks zwarte Saarloos Wolfhonden, de natte droom van de stille kracht.  Goed zo Stenka, komp d'r maar effkes bij met de keukenrollen. Gij krijg ook zo nog een beurt van Lawando.

Nou bint d’r een paar hondjes dooi gegaan en nou wil iederene inene een andere wolfhond want de Saarloos is een zieke hond en sommige zeggen zelfs gevaarlijk!!!!!.

PupkeJos lees nu zoveel deskundigheid schrijf hum, op de parenclub van Stenka dat pupke  as enige deskundige niks meer hoef te zeggen,. En dan komp er een heel oudehoerverhaal achteraan, want pupke laat zien eigen niet zomaar aan de kant zetten in kakel land. Heef pupke eindelijk een zooitje wolven, dan moede gij hem ook een bietje zere neus nemen, wa!

Pupke vertrouwd het ras Saarloos niet meer. lui!! Dat schreef pupke. En over wilde dieren schreef hum dat gij die prachtige dieren moet kunnen bieden wat ze neudig hebben, anders kunde gij ze net zo goed meteen de nek omdraaien.

Ja luitjes, daarum zet pupkeJos zien wolven achter tralies, want ge moet ze wel kunnen bieden wat of ze neudig hebben wa! Ach pupke,  eerlijkheid veur een ander  is heul wat anders as veur Uzelf, zekers as Uedele Eerlijkheid  pupkeJos heet.

Maor ene  moet de eerste zijn, hebben hullie van Bob en Mario gedach, dus een halve wolf in huus da moe gerus kunne wa! Maar hopen da ze niet in een woonwijk wonen enda ze geen kinderen hebben.  Dan komp alles goed.

Veul plezier d'r mee zegt Lawando en as ge strakskes de lening heb afbetaald veur die pup en geen goed meer heb om oew gat te bedekken, dan nie klage da hut wat teugen viel!

Nog effkes over die kale Bertus luitjes. Heef die erme prof op die vier romans van mevrouw Pielekes een heel epistel geschreven over PRA en da het heus wel zo is en zo. Reageert niemand d'r op! !!!

Nou, da vond Lawando zielig. En toen gonk de prof.  zelf maar op zien eige reageren dat het heus wel allemaol waar was, maar dat had hum al gezegt. Hij gaf d'r een link bij waar of het alles heel eerlijk volges hum opsteet.  Kwam Lawando tot zien grote schrik op dat prinsipiele blog van da redacteurke van de AVLS terecht!!.

Ge wit wel, die lielieputter uut het cirkus van pupkeJos zien cirkushond. Nou luitjes, die heef toch een epistel geschreve met deftige woorden overs PRA daor kan Natasja nog een puntje aan zuugen wa! Nee tis overdragtelijk Stenka, de keukenrollen binne nou niet neudig.

En hoe of da alles zat in het buutenland in Parijs en Amerika en da hij alles had opgestuurd met bewijzen en zo en met brieve aan het bestuur van de NVSWH dat ze d'r gene donder aan deden en wat al nie meer. D'r kwamp bijkans geen eind aan.

Da opsturen van bewijzen vind Lawando dom luitjes. Asof gij een misdaad van de maffia filmt en dan het bandje opstuurt aan Al Capone. Da is toch nie slim!!!

Maar Lawando begreep inene wel waarum het niet zo botert tussen die lui en da menneke. Maar da is al jaren geleden dus as de kale prof. daor een link naar toe geef dan denken de mensen , ja hoor is effkes hier kale, we leve nou in 2011, wa! Da gaon we ech nie allemaol meer zitten lezen. Da witten we nou onder de hand wel.

Lawando zeg tege de kale rukker. Nie meer doen, kale. Het is allemaol gewees en ge bereik d'r niks mee. Die lui van de NVSWH gaon van hun lang zal ze levesdage nie toegeve dat d'r  PRA in hunnie hundjes zit. Ook al ruk ge oew eige een ongeluk. Het help nie!!! Gaot daar nou is bij uzelvers over nadenken. 

En dan meugt ge het schrieve van pupke want een gedachte meugt ge schrieve as ge maor niet zegt dat hut waar is. En Lawando zeg, Ge moet met oew eige nie tegen windmoles vechte, da heef helegaar ginne zin!

Want da Lawanda van saarlooswolfhondenweetjes nie open en eerlijk is over PRA en dwergen en DM da wit iederene nu wel.

Over open en eerlijk gesproken. Hoe is het toch met dat loopse Zwitserse Kaatje uut de Zeelandlijn. We horen d'r niks meer overs. Lawando geleufd nie da da hundje gedekt is. Da zou de Alleropenste en Eerlijkste Alwetendheid uut Zeeland nooit doen.

Want da hundske is nog helegaar nie getest op alles en is nog aan hut wennen an d’r nieuwe huuske met dat andere teefske in de roedel van de Allereerlijkste Stenka.

 De Alleropenste en Eerlijkste Alwetendheid uut Zeeland was ook altied as eerste as de kippen d'r bij om iederene met un pupske uut nie geteste hundjes de les te lezen.   Hut was natuurlijk wel een Zwitsers buitenkansje, da krijg gij nie elke dag zomaar in oewe schoot geworpen. Maar dekken??

Zou da nog best is kunnen??  Ja, ook bij de  Alleropenste en Eerlijkste Alwetendheid is de openheid veur haar eige wat anders as openheid veur een ander. D'r is openheid en openheid. Toch??

En wat steet er op haar parenclub, jonges en meiskes? Witte gij da niet? Lawando lees het U voor: "Wij willen werken volgens een “open posting” systeem om de vrije meningsuiting te bevorderen. De beheerders/operator behouden zich het recht, naar eigeninzicht, postings te verwijderen, met of zonder voorafgaande verwittiging naar de posters."

Dus ge meugt schrieve wat of ge wilt, maar as het de Allereerlijkste en Openste Alwetendheid uut Zeeland niet past, dan smijt dame Stenka  het er zonder pardon af?? Ja, zo kan Lawando ook de vrije meningsuiting bevorderen!.

En vedders nog: "De operator behoudt zich het recht aspirant leden de toegang te ontzeggen." !!!! Is d’r ook niet ene rasvereniging die anderen de toegang ontzegt as ge allenig maar heb gekeken naar een Saarloos van Corries?? Stenkaatje, Lawando zeg U, sluit U aan met Kaatje bij die club. Gij gaat U er op oew gemak voelen!! Die doen presies hutzelfde daar!!

Over smaakvol gesproken. As ge een dooi hondje heb, dan wor da hondje zonder overleg en zonder pardon op wolfhondenonline geplaats met een keerske d’r bij, ook al wilde da as eigenaar niet. Lekker smaakvol, Natasja!

Maar ja,  veur oezelf is het weer anders as veur een ander, wa!

Zo luitjes, Lawanda kan effkes de pot op wat Lawando betref. Lawanda  is zekers de darmen nog aan het vullen om haar volgend blog van saarlooswolfhondenweetjes weer vol te schijten.

Maar iederene mag hier op de antwoorden op saarlooswolfhondenweetjes schrijven wat of hum wil. Lawando zal d'r niks afhalen of U de toegang wijgeren.  U zijt allen welkom!!!!

Lawando neemt d’r geerne een potje bier bij. Het is d'r wel weer veur. Groetekes vanaf het alleronafhankelijkste blog.

Uw aller Lawando.