dinsdag 26 april 2011

Hoe draaide oew kontje d'r in.

Ja lui, hoe draaide gij toch steeds weer oew blonde kontje d'r in!!! Lawando vroeg zich da altied al af. Benne die mennekes d'r dan zó van onder de indruk? Ze zien een blond kontje en inene geet het verstand op nul en lopen ze hun mannelijke geslachsdeel achterna. De grijze massa bovenin wor effeks uutgezet en werk nie meer.

En Christa had het hut eerst gelezen. Op Lawando. Van anoniempje. Jazekers!!! Lawando geef alles geerne deur en Lawando heef ginne geheimpjes! . En Chista stelt d'r eige zeer geerne op de heugte van alles. Dus ook van ene :Lawandrol. Ook as Stenka as Eerlijkste Gerechtigheid op wolfhondenonline beweerd dat zij nooit op Lawando leest. Maar goei, da geleufde Lawando al nooit nie.

Stenka moest natuurlijks presies het naatje van de kous weten, want met stomme oudehoerverhalen komp gij niet weg bij de Allereerlijkste. Nou en toen moessen ze van wolfhondenonline wel over de brug komen wa!. Want het was uutgelek op Lawando's.

Nou lui, die Freddie van Ex Kaliber is dus ook eigenaar van da wolfhondenonline, en hij heef gezeg, witte wat, ik stop d'r mee. As Drs. Corrie geet dreigen met het gerecht dan heuft het veur Freddie niet meer. Ex Kaliber heef ziene handen al vol aan van alles en ge kunt nie alles in de wereld veranderen, dus Freddie kapt nou meteen met wolfhondenonline.

Want hut is nou ene grote oudehoers bende geworre op zien wolfhonden online. En  da wol Freddie helegaar niet toen hij d'r mee begon, dus iederene de groeten.

 En hij gooi ook meteen in ene moeite alle Duutsers d'r af!! Want eigen volk eerst en die Saarlozen bint teslotte toch Nederlandse honden!! We hebben trouwes al genuug butenlanders in ons propere Holland en as ze d'r 1 keer bint, ziet ze dan nog maar is weg te kriege.

Want as ge het vriendelijk vraogt gaan ze niet. Tis bekant nog makkelijker de Allereerlijkte Oprechtigheid uut Zeeland op een leuge te betrappen wa! Da ze nooit niet op Lawando leest.

Maar!!! Heef Freddie gezeg. Alle Spencerwolfdoggen en alle andere wolfhonden gooien we d'r ook metene vanaf en vanaf nou hebben we het allenig nog maar overs de Saarlose wolfhond. En deftige Natasja en Dribbels en da diplomatieke Kutwijfie die zuuken het vedders maar uut met mekaar, want die maken nou de dienst uut!!!!.

As hullie hut dan altied zo goed weten, dan mogen ze da nou mooi bewijzen!

Nou lui,  en die drie  hebben toen heel smaakvol alle moderators uut het team gesodemietert want die lieten die discussies toch allenigs maar uut de hand lopen zolange dat iederene  bagaar had .

Maar da maak veur pupkeJos allemaol niks uut, lui.  Pupke wilde toch al stoppen met de Saarloos, da bint volges pupke nou veuls te zieke hundjes geworre,  dus pupke vind hut nou leuker om met zien vriendje, da relnichtje ,   inteelt wolfhybride pupkes te fokken, dus die bint ook weg op wolfhondenonline.

En de natte droom van Bastaardja's stille kracht  vanzelfs ook!  Want Bob en Mario die hebben nou een Spencer, en daar meugen ze nou niks meer over schrieve op wolfhondenonline, behalve in een huukske waor vedders niemand komp, dus die bint ook weg.

Blijf over: een discussie met Dribbels, en de smaakvolle Natasja en da blonde kontje van da dieplomatiek kutwijfie, want Diplomatie besteht darin, den Hund solange zu streicheln, bis der Maulkorb fertig ist (da moede gij nog efkkes vertalen, blond kontje, want de Duutsers hedde d'r nou zelf afgedonderd niet?) en o ja, Stenka, de Eerlijkste Oprechtigheid vanzelfs, die blèf ook overs.

Het is maar goed da de Zwitsers d'r nie afgedonderd bint door het nieuwe team, wan anders had Stenka het met heur bijna drachtige Zwitserse Kaatje mooi kunnen schudden! Want waor gaot ge anders vertellen da d'r Zwitserse pupkes op koms bint??

Op d'r eigen parenclub?? Nee ,  want Stenka kap dus met de parenclub!!. Maar Not dus, want het is te moeilijk om de knoop door te hakken, en strakskes kan ze de Zwitserse pups niet kwiet. Dus Stenka stopt een bietje met de parenclub. Tis meer een uitlaatklep geworre voor de Zeeland club. Ja lui, dat is nou ech stoppen à la Stenka hé. Een bietje zwanger zal de kale prof. zeggen. Gin vlees en ginne vis.

Maar luitjes, vanaf nou zekers te weten allenig nog maar zeer smaakvolle en de eerlijkste discussies op  wolfhondenonline . De natte droom van de stille kracht wor de natte droom van us as mens zo geslaagde Katrienke., wa! Daar twijfel Lawando ginne sekonde aan.

En Bob en Mario moeten nou hunnie eigen  zwarteSpencerwolfdog online forum gaon beginnen en PupkeJos en zien vriendje  Schadulleke , de relnicht ,  beginnen samen fijns een inteeltwolfhybriden online forum. Iederene tevreden.

En zo moet hut ook wezen, jonges en meiskes. Iederene blij en tevreden, met smaakvolle diskussies waar ge nog wa van opsteek, en waar iederene met respekt wor behandelt, ook al zegde gij soms heul stomme dingen maar da geef niet want niet iederene is een prof.

want ge wor dan niet metene meer door iederene om de oren geslagen dat ge zo stom bent as hut achtereind van een verken. Want iederene is nou ech oprecht en eerlijk zonder eers een ouwe koei uut Lawanda's sloot op te graven om d'r anderen mee in te peperen.

Heef deze Paas toch zin gehad, lui. Met de wonderbaarlijke opstanding van de Here Jezus en strakskes ook nog de heilige tenhemelopneming zodat de Here Jezus naost Onzelieveheer en het Heilig Lam en zien moeder de heilige Maagd Maria op de gouden hemeltroon  kan gaon zitten. Het kindeke Jezus is nie veur niks veur al onze leuges op wolfhondenonline gestorve .

En as da nog nie help dan doede gij gewoon een weesgegroetje. Da help altied zeg ons meneer pastoor.

Dus Lawando is blij, luitje. Heul blij.

Laat de smaakvolle diskussies vol liefde veur mekaar op wolfhondenonline nou maar komen. Lawando heef d'r een gerust hart over. En da is ook wat weerd.

Potje bier d'r weer bij en een prettige voortzetting. Alles komp goed.

Uw aller Lawando.