dinsdag 12 april 2011

Dank je wel!

Lui, wat gebeurd er?  Bij Lawando gongen inene 2 hundjes hartstikke dood! Lawando heef zichzelvers dus geregistreerd luitjes.  Jazekers. Op wolfhondenonline!  Op zaterdag 19  maart 2011 om 10 uur onder de naam Astrid. Niemand weet dus dat Astrid Lawando is. Want Lawando wilde eigelijks ook wel is allenig in een huukske uutwenen toen die 2 hondjes van Lawando allebei inene hartstikke dood waren. 

Lawando had dus een heel klein bietje behoefte aan aandacht.

Nou moet Lawando d'r wel eerlijk bij zeggen dat Lawando daarvoor nog nooit  1 woord van sterkte of deelneming heef geschreven aan andere eigenaren met dooie kankerhondjes , of dooie epilepsiehondjes of  dooie DMhondjes  of  dooie onder de auto gelopen hondjes of dooie hondjes van de ouderdom of andere gewone dooie hondjes, 

maar nou het Lawando zelf is overkomen nou weet Lawando ook hoe erg of dat is en dan is oprecht medeleven van anderen erg welkom.

Lawando  wilde een groot feest geven van wenen hoe erg of het was en daarna bedanken en bedanken en bedanken en bedanken .  Lawando had niet gedach dat iederene d'r schijtziek van wer van al dat gebedank van Lawando.. Maar lui, da  heef Lawando wel heul veel goed gedaan!!

Lawando’s  verwerkingsproces heef het ech verskrikkelijk goed geholpen om alle geestelijke open wonden een plekje te geven onder de rainbow. Dus iedereen erg bedankt die Lawando bedank heef.

D'r was allenig een ontzettend gemeen kreng die het hele bedankfeestje van  Lawando wilde verzieken, maar die heef smaakvolle  Natasja eraf gegooid toen iederene het gelezen had, dus dat zal wel goed. Eers effkes wachten tot iedereen het heef gezien en het er dan heel smaakvol afkieperen met een fijn gevoel van goed fatsoen. 

Vandaag nog heef Lawando weer zeer geweent. En toen waren ze het bij wolfhondenonline ook wel een bietje zat en hebben ze gezeg in het moderatorteam, jonges nou moet het met dat gezever en gezeik van Lawando afgelopen wezen  ,  want anders blieve d’r helemaal  geen pagina’s meer overs veur  de anderen door al die dank je wel pagina’s van Lawando.

Da vind Lawando wel een bietje jammer want Lawando  had nog gerus  935 pagina’s door willen gaan met severen en iederene bedanken. . 

Want Maggi vond het erg zo snel achter elkaar allemaal en de deftige Natasja met haar smaakvolle roedeltje en Bob en Mario die hadden een dooie hond van de epilepsie en dus wissen die precies door welke hel Lawando gonk

En die mevrouw van de vriendjespolitiek die nu in de kampioensklasse van de vriendjespolitiek zit (dat stond d'r bij) en Leontien de fietser en ook dat Kutwijf , nee sorrie Lawando bedoeld dat dieplomatieke k*twijf want Diplomatie besteht darin, den Hund solange zu streicheln, bis der Maulkorb fertig ist vond het ook heul erg, dus sterkte d'r mee Lawando!! . Ja dat  k*twijf komp uut Duutsland da hullie dat allemaol weet!

En Hare Chrishna Rama en mejuffrouw Audry en de ridder Excalibur en die Engel as schaap in wolfskleren en  Daantje Wonderkaantje met heur hundje Rivella allemaaol vonden ze het heul erg. Lawando kent ze niet maar bedankt lui, veur alle sterkte.

En toen kon Lawando’s  grote bedankfeestje eindelijks beginnen.

Dus Lawando tikte zien vingers blauw. Dat het nooit went en zo.. Sommige dieren die overleden zijn grijpen meer aan; omdat Lawando er een bijzondere band mee had, of omdat Lawando weken lang alles doet om een dier te redden en dan alsnog verlies. Ge kent da wel.


Want Lawando is een heel goed mens. Een fijn mens. Een  geslaagd mens zogezeid. Heul erg geslaagd. Eigelijks nog beter geslaagd as geestelijk proper mens as us Katrienke, nou dan heuf Lawando nie veul meer te zeggen, wa! 

Maar Lawando had niet verwacht dat het verlies van een hond zo sterk aangrijpt, laat staan 2 en helemaal zo waanzinnig kort op elkaar. Ge kent dat gezever in pakskes wel.

Lawando gonk helemaal uut zien dak maar inene was daor een ontzettend gemeen kreng die het hele bedankfeestje van  Lawando wilde verzieken.En Lawando was toen pas halverwege Lawando's 56 bedankjes.

Want de ene gleed vredig weg maar bij de andere  was het heel vervelend. Die hond herkende de dierenarts en het koffertje dus ze stond op van bed met haar laatste krachten.


Lawando heef de dierenarts aan haar hoofd vastgehouden. Die kreeg een infuus maar dat lukte niet .. En Lawando had zien eige  nog zo voorgenomen om kalm te blieve maar Lawando begon al met huilen toen Lawando de dierenarts opbelde.

Het was zelfs zo heul erg erg dat zelfs het bedrieglijke PupkeJos bijna niet meer in memoriam durfde te kijken, schreef hum. Lawando kreeg ook sterkte van hum met dit dubbele verlies van twee vrienden, schreef pupke.

En ook van  Bassie en Adriaan van "Niet wat ge bint , maar wat ge schijt."

Miranmeiske was vanzelfs ook van de partij want die laot zichzelf niet zomaar aan de kant zetten en de Enige Echte Open en Eerlijke Gerechtigheid  schreef  dat het rotziektes ware.

Dat in tegenstellings tot fijne ziektes waar gij nog wat aan heb.   D’r stond ook bij dat d'r geen stok is om de Enige Echte Open en Eerlijke Gerechtigheid   hier weg te slaan. Jammer, dat helpt dus ook al niet veur Donna.. nee, Shanti , nee us Hedonneke.

Tanzani@ zit zelf met tr@nen in de ogen, schreef ze,  want ze kan zich zo goed voorstellen hoe Lawando zien eige moet voelen. Heel erg veel sterkte uut het verre Tanzani@. Dus die wer ook deur Law@ndo bedankt.

Lawando zit nu achter zien bak ochtend koffie en het is zo akelig stil in Lawando’s woonkamer. Normaliter wer Lawando altied deur 2 grote kwispelende reuzen begroet. Groeten, Lawando. En zo gonk het maar deur. Heerlijk was het. Lawando was helemaal in zien sas.

Vandaag heef Lawando ook nog gehuild, want het is allemaal nog zo DICHTBIJ. Of iederene dat wel goed snap!!

Oeps, en toen gonk Lawando effkes in de fout. Lawando dach volgens Lawando’s  papieren, is Lawando’s hundje  ingeschreven as een echte Kayenne! Maar EWAZ??? Lawando heef nooit gekozen voor de naam 'Ewaz' !!!.

Wat een suffe jeuknaam,lol. schreef Lawando. Dit is dus de EERSTE KEER dat Lawando dit hoor, en Lawando weet niet, gezien Lawando ’s hundjes achtergronden of Lawando nu wel of niet pissig moet zijn.

En Lawando wis niet hoe of zien ene dooie hondje precies hete of hoe oud of Lawando's hondjes precies waren, maar dat soort dingen die huufde gij toch ook helemaal niet te weten. Toch?!

En toen kwam dat gemene rotkreng, dat wijfie,  met die rotopmerkingen die helegaar niet pasten in de sterktewensen die Lawando zo liefdevol kreeg van al die onbekende mensen.

 Maar Lawando had nou wel effkes een probleem, want het gonk net zo lekker met al die sterktes en bedankjes terug van Lawando.Dus Lawando gonk in al zien verdriet keihard in de aanval!

Lawando hoef U geen uitleg te geven maar zal het voor deze ene keer, speciaal voor U, doen.
Heef het ontzettend gemeen kreng die het hele bedankfeestje van  Lawando wilde verzieken Lawando nou  begrepen? Is Lawando zo duidelijk genoeg?

Of misschien heef het ontzettend gemene kreng die het hele bedankfeestje van  Lawando wil verzieken nog meer frustratie, gezien de schrijfstijl en uitroeptekens, wat het ontzettend gemeen kreng die het hele bedankfeestje van  Lawando wil verzieken, kwijt wilt.

En dit nota bene op een 'in memorium'gedeelte!
Lawando  vind het RESPECTLOOS en ONGEPAST!

Nou was dat kreng mooi afgeserveerd. Opdonderen d'r mee. En dank je wel Schadulleke, voor je reactie. Er zijn stukken van Lawando's hundje naar Utrecht gestuurd. Ja, stukken! Niet het hele hundje, dat werd te duur aan postzegels. Want het binne reuzen hé dat had Lawando al geschreven over zien hundjes.

En toen wer het door het Wolfhonden-Online-Team opgeschoont.
Ze schreven d'r bij: Lawando, namens het modteam OOK sterkte. test test test

T was dus drie keer een test maar toch bedankt voor het opschonen Wolfhonden-Online-Team ! Kon Lawando  ook goed gebruken...

Een prachtig eindresultaat wa! Heef Lawando toch maar mooi veur de eerste keer 56 dank je wels bij elkaar weten te zeiken en severen.

Nee  Bendegek! Geen dank. Lawando dankt zelf iederene!!! Lawando heef dat  alles geerne gedaan. 

Da volgende hundje waar Lawando nu al naar op zoek is , geet ook een keer dood en dan bedank Lawando graag iederene weer 56 keer, behalve dat  ontzettend gemene kreng die het hele bedankfeestje van  Lawando wilde verzieken met dat gezever over de kennelnaam van Lawando's dooie hondje maar die is d’r nou mooi afgedonderd door de smaakvolle Natasja en haar team. Wolfhonden Online team nog een keer van Lawando: BEDANKT!!!

En toen opende Lady Gaga een ander topic over verjaardagen om het Lawando in te peperen dat Lawando niet wist wanneer of dat zien 2 dooie hundjes precies jarig waren en of iederene wel wist wanneer of zijn eigen hond jarig was, want anders was ge nog niet jarig veur de Lady, die vedders niks meer van zich liet heuren.

Nou lui, en toen kwam iederene weer geerne opdagen die met mekaar ambras willen maken, want die steken altied hunne kop om de hoek as d'r  ambras is. Dus ze waren d´r nu ook weer as de kippen bij. Alleen die erme mevrouw uut Tanani@ was verdwaald in naieviteit. Zij dag dat hut met d'r verjaardagskalender te maken had. Ja sommige lui die kapieren ech niks, wa!. 

Hoeveel aandacht kan een mens verdragen? Lawando zeg veul . Heul veul. Ontzettend veul. Zo ontzettend veul dat ge dr bijna in stikt. En as dat was gebeurd dan  hadden een paar luitjes heel opgeluch adem gehaald. Maar Lawando leef nog. Sorrie.


Nog wat, luitjes. Moet saarlooswolfhondenweetjes ermee ophouwen?  Hedde hut ook geheurd?   Op de ledenbevalling laatst hebben die andere 3 leden van de NVSWH gezeg :  Lawanda, da was misschien TOCH  nie zo’n goed idee om iederene steeds  onder oew gierdouche te zetten. Daor geet  iederene  verskrikkelijk van stinken en zeg nou zelf Lawanda gij  zoude dat zelvers ook niet plezant  vinden, wa! 

En Lawanda, as gij ooit nog is verteld over dat hartstikke dooie dwergpupke waar de stichting van DwerggenTanja veur de opvang van bijna dooie dwergpupkes uut Polen en Tsjechenland nou ook niks  meer aan heef , ja dan word het wel lastig om u as Lawanda oewzelvers daar nog behoorluk uut te mannelijke geslachsdelen.. 

Ja wat nou, lui , Lawando heef nog lang geen 128 blogs volgescheten, dus Lawando  geet nog effkes deur.

Potje bier d’r weer bij. Lawando is voorlopigs uutbedankt. Dus rustig an .

Uw aller Lawando