maandag 25 april 2011

Op de kniekes!!!

Rinneke, Lawando's eigen hittepetitteke (ja, zuukt da maar is effkes op  in oew studieboek over die schone Hollandse taal) da hedde gij mooi veur mekaar. Lawando heef zich verkneukelt. Efkes die relnichten, de pupkes en de dieplomatieke  kutwijven wijzen op het Nederlandse wetboek en da gij zekers te weten hullie veur het gerech sleept  met hun laster en achterklap as ze d'r niet mee stoppen!!!

En toen is wolfhondenonline zich ene hoedje geschrokken wa! De boodschap kwamp heul goei over!!! Lawando zeg, sjappoo Rinneke!!!. Ge heb die luitjes mooi op de kniekes gekregen. Lawando is ech fier op U! Slaot ze de bek maor mooi dicht, zeggen ze hier! Overdragtelijk dan hé. Da gij nie gaot meppen. Da is niet neudig.

Die eigenaar van da wolfhondenonline heef bij zien eige gedacht, ja wach is effeks, ik bin eerders da wolfhondenonline forum begonne veur keurige lui die fijn met elkaar serieus wouden praten over hun hundjes, maar nou zit ik hier aan het eind met een zooi relnichten, pupkes en dieplomatieke kutwijven

en da was helegaar nooi de bedoeling

en ze gooien d'r  alles maar uut met laster en achterklap zonder enig fatsoen allenig veur hunnie d'r eigen zelfbevredigende masturbantie en ze lawaaipapegaaien om het hardst met mekaar da ze het zo goed weten en da ze zo eerlijk bint en  da anderen nog zoveul van hunnie op kunnen steken ,

behalve dan us pupkeJos vanzelfs (want die heef alle diploma's) , maar strakskes kan ik as eigenaar van wolfonline mooi de tent sluiten van het gerech en da is hut mie ech nie weerd.

 Rinneke, respekt!!!  Gij heb die lui efkes een poepie laten ruiken. (ook efkes opzuuken wa of da betekend hè, in oew Hollandse studieboek) Die lui van het moderatorteam schrieve nou da ze oew topic veur kennisgeving hebben aan genomen.. ,

maar ze schrieve d'r mooi niet bij dat ze de hele rotzooi die d'r achteraan kwam van pupkeJos en  da Schaduwnichtje en us diplomatieke kutwijfke, en us smaakvolle Natasja en da geleuter van die Alleswetende Eerlijkste Oprechtheid uut Zeeland en  haar Madonnaatje/Hedonneke/Shanti met ene grote zwaai d'r vanaf gedonderd hebben.

Zoooo,  da was in ene keer weer proper!!!!!!!!

Rinneke, Lawando zeg nog een keer, respekt!!!  Ook umdat d'r nou niet meer steet da Lawando een smerige klootzak is, zoas die relnicht schreef, dus da kan nou niemand meer lezen, want Lawando heef al is eerders geschreven da Lawando zien intieme delen steeds mooi proper en blinkend houd.

En da kan die relnicht van da schadulleke helegaar nie weten. En zo is hut maar krek! Dus sluiten we het dooske en gaot Lawando nu weer vedders.

Ze bint bijna al weer overs, maar luitjes wa hebben we toch een schoon weer met deze  paosdagen, wa!.  Ge gaat d'r bekant spontaan eikes van leggen  en oeps  daar heef Lawando d'r weer ene.

Het geet opeens weer over hut uiterlijk. Want mee al die ziektes is da toch wel hut belangrijkst meent Lawando´s te lezen. Ut geet ons Natasja puur om het uiterlijk! Nou luitjes, ge wit wat er gebeurt is bij die NVSWH. die bint bijna uitgefokt.

Lawando denk dat gij dat steeds vaker gaat zien bij die club, net zoas dat erme allenig gestorven dwergpupkse waor ge Lawanda nog steeds nie over heurt. Nee Lawanda geeft heur eige antwoorden! Da heef Lawando wel gezien maar nooit ginne antwoorden op een poepsimpele vraag!!!

Dribbels doet in ieders geval aan het samenstellen van Saarlozen , lees Lawando. Alsof Frankenstein zelfs meedoet. Laot dat samenstellen maor over aan de NVSWH Dribbels. Daar bint ze nu al heel ver mee en ze bint bijna klaar met de ultieme Saarloos Nepwolf. Maar om te fokken hedde gij d'r wel twee neudig , meent Lawando. Liefs een manneke en  een vrouwke, schadullekes. Al zal pupkeJos wel iets anders weten met dna  en eitjes of zo.

Maar Lawando weet dat als hunnie bij de NVSWH zo deurgaan dat ze dan nog maar 1 blind hondje overhouwen . En wat dan??? vraagt Lawando zich af!!! Ge het er altied twee neudig.

Geluukigs houdt Stenka, die Alleswetende Eerlijkste Oprechtheid uut Zeeland dat ook allemal in de smiezen. Maar ze laot ook Lawando  weten gin verstand en interesse van keuringen te hebben. Da merk Lawando dan ook vaak op wolfhondenon line als hut weer over hondejsuiterlijk gaot.,

ziede Stenkas toch vaak op keuringen  met un donderkopke en wa keukenrollen rondsjorren met een of twee Saarloosen liefst die hybride types vantussen de NVSWH en de vrije wereld... Arm Kaatje die zalt er straks ook an moeten geloven. Met die keuringen dan ,meent Lawando.

Nou, en vedders luitjes heef Lawanda nog is efkes in de sloot gekoekeloert. En jazekers!  Ze heef weer een dooie koei gezien tussen ut kroos. En ge wit wat Lawanda doe met dooie koeien , wa! Uutgraven! En ze kan nog wel effkes deurgaon want het stik in heur sloot van de dooie koeien.

Dees was uut 2003!!! Da secretarusvrouwke geleufde dat de NVSWH d'r alles aan deed wat die PRA betref en da de kale prof d´r nie zo over moes zeuren da da nie zo was. Maar lui, die kale prof die wist het!

Lawando vraag zien eige af, steet de tied veur Lawanda misschien stil lui? Verandert d'r veur haar niks tussen 2003 en 2011? Pas maar op jonges en meiskes, want anders graaf Lawanda strakskes nog een dooie koei op uut 1865. En wa of gij nou vandaag de dag veur een grote leugenaar bint omdadde gij nou wa anders beweert.

En pas ook maar op overs wa ge nou in 2011 schrijf want Lawanda koppiepeest da gewoon op d´r computer en dan kunde gij alles van oezelf teruglezen in 2023 hoe dom of da ge toen was.. Da is de manier van Lawanda lui!  Niks bij geleerd en altied dom geblieve!

En de prof. gèf natuurlijks antwoord aan Lawanda. Het geet over PRA. En as het over PRA geet dan is de kale rukker d'r altied bij. Maar Lawando vraag zien eige af, kunnen die twee tortelduifkes, die kale rukker en da vrouwke Lawanda,  dat nie in een paar emails met mekaar uutpraten of zo?

Nou is deze zaak volges Lawando ook weer poepsimpel. Net zoas die diploma's van us goudeerlijke pupkeJos. Volges Lawanda bint ze in de NVSWH hartstikke eerlijk en open over PRA. Nou, fijns! Zet die PRA papieren op de website en hut is opgelost. Makkelijk zat!

Kan da vrouwke Pielekes ook ophouwen met zeveren en zeiken in 4 delen over die rietkragen langs heur dooie koeiensloot en da heur hundjes d'r zo mooi langsdartelen veur de film en da ze daarum niks mankeren an hunnie oogkes. Allemaol kwats.

Lawando heef dus is effkes op de NVSWH gekoekeloert. En wa denkde, lui? PRA papieren ho maar!

Da 'is weer openheid à la Lawanda hè. Dus net zo open as Lawanda is over dooie pupkes. Nee lui, Lawando schrijf d'r nou ekspres niet bij, da dooie 'dwerg'pupke. Ziede wel? Want een dooi pupke is al erg genuug, daar hoef ok nog niet is een dwerg bij. Maar hut was d'r wel ene!!!

De NVSWH zeg dat de papieren effkes kwiet bint. Ze kunnen ze effkes niet vinden, steet d'r op. Nou  dan moede gij beter zuuken wa!! Tis belangrijk genuug!!!

Begrijp Lawando da nou goed dat Lawanda denk dat de baasjes van Skon wel is gerotzooid kunnen hebben???. Da bint dus ook al weer leugenaars en bedriegers,? Kende gij die lui ,Lawanda?

En bij die club van de prof wor altijd bloed afgenomen. Mooi hè. Da heef die kale rukker toch maar goei voor mekaar. Die kan het meteen bewijzen as Uedele Openheid weer een bietje staat te zeveren. Doen ze dat ook in de NVSWH? Da gij alles kunt bewijzen met bloed as het neudig is?

En nou moet iederene ook nog weer  een ander blog lezen van Lawanda.

DENK GIJ MISSCHIEN  OF DAT LAWANDO NIKS ANDERS TE DOEN HEEF, KUT!

Ja, zo zegge ze dat in Maaskantje. Sorrie Natas, niet zo smaakvol inderdaad, maar de film was leuk, wa , en da gezever van da kutwijf da wor iederene toch gewoon schijtziek van.

Lawando heef wel wat aanders an ziene kop dan al weer een ander  blog door te akkeren!

Lawando vind de parenclub van Stenka en wolfhondenonline en da gezwets op saarlooswolfhondenweetjes meer as genuug om de week door te komen. Ook al zeg de relnicht dat Lawando dan nog niks weet. Nou schadulleke, dan kunde gij ook meteen ophouwen met oew darmen leeg te schijten op wolfhondenonline wa!  Een hele opluchting is da, en niet allenig veur oezelf!!!

Da vrouwke waar Lawanda zo de pik op heef, die ringmeester op de AVLS keuringsdag , da vrouwke heef helegaar geen examen gedaan as keurmeester veur de Saarlooswolfhond, lui!!! Hedde da ook gelezen? Da had Lawanda mooi mis!!! Nee luitjes, niemand minder dan de veurzitter van de Raad van Beheer deed  examen.

Da had Lawanda ook nie gedacht, wa! Maar ja die hele Raad van Beheer is volges Lawanda allenig maar een grote verzameling slappe mannelijke geslachsdelen. Dus een voorzitter is dan de grootste slappe mannelijke geslachsdeel. Vanzelfs.

En die deftige meneer was ook al nie op komen draven bij Lawanda en hum stelde zich ook helemaol niet veur bij de NVSWH. Nou dan kunde het wel schudden bij Lawanda, wa! Zouden die keurmeesters de NVSWH eigelijks wel serieus nemen, vraag Lawando zien eige af.??

Met vijf pupkes voor een hele vereniging en een dooi dwergpupke d´r nog bij denk die voorzitter misschien ook van ach, laot maar zitten die lui met die paar hundjes. Da bint d'r veuls te weinig om te keuren en ik gao mien eige d'r zeker niet voor voorstellen.

Aan het eind van de dooie koeien van Lawanda is Lawando zich wel kapot geschrokken, luitjes! Eerlijk waor. Schrijf Lawanda da de Eerlijkste en Oprechtste Alwetendheid uut Zeeland Rick heeft afgespoten!!!  

Nou was hut Lawando al opgevallen da Ikea Rick de laatste tied een beetje stillekes was. Nou kunde gij best een hekel aan Ikea Rick hebben, omdat da menneke ginne vriend meer is van us goudeerlijke pupkeJos, dat nou effkes Stenka's grootste vriendje is want gij kriegt niet elken dag zowat een loopse teef uut Zwitserland kado, wa! Maar om Ikea Rick daar nou veur af te spuiten geet Lawando veuls te ver.

Bleek het een misverstand. Gelukkig lui. Die Rick was een Saarloose Wolfshond en Stenka wou da hundje inene niet meer hebben en toen gonk de spuit er in. Nou lui, nou kunde Lawando veul op de mouw spelden, maar da geleuft Lawando toch ech nie!!!

Ge kunt veul van us Stenkaatje zeggen maar een Saarlose Wolfhond afspuiten da doet onze Eerlijkste Oprechtste en Alwetende Gerechtigheid uut Zeeland  ech nie!!! Da weet Lawando zekers te weten.  Veuls te duur met al die dierenartskosten.

Stenka weet ook best da gij zo'n hundje veul beter gratis af kunt geven aan een dierenasiel in Tanzani@. Op wolfhondenonline hebben ze zeker en vast wel een adresje???  Da vrouwke zit de hele dag op te letten of ze d'r ene op kan vangen ook as ze d'r niet bint.

En zo ziede maar lui. Nooit Lawanda vertrouwen as ze het heef over iets wa ze nie presies weet.  En waor of ze ginne verstand van heef. En da is zowat van alles!!! Want voor ech verstand van honden en alle diploma's moede gij bij us pupkeJos zijn.

Fijns da Lawando d'r al weer een paar fans bij heef. Suzanne met de mooie oogskes! Jazekers.  Lawando kent da vrouwke nie en da is jammer want da vrouwke is niet dom, lui. Die heef alles presies deur en zo moet het ook.

Prettige voortzetting en een potje bier d'r weer bij. Tik allemaol nog een eitje veur het onafhankelijkste blog.

Uw aller Lawando!