vrijdag 1 juli 2011

Hoe spreek gij oew eiges tege

Ja luitjes, hoe spreek gij oew eige tege, maar dan wel zonder dat anderen dat in de gaten hebben. Sommige luitjes kunnen da as de beste en da kunde gij in deze aflevering van de antwoorden op saarlooswolfhondenweetjes lezen.

Maar eers hut goede niews, lui.

Lawando's lawando@hotmail.nl  begint onder de hand ook een ware schatkamer te worre. En dat allemaal dankzij de familie Anoniem. Lawando zal die heule familie in ene keer bij Hare Majesteit Beatrice van den Hollanders voordragen voor een koningklijk lintje.

Da wor derhalve minstes Ridder of Ridderes in de Orde van  Orange Nassou van de kennel van de Wolvendrupneus.

Want wat heef Lawando nou weer gelezen van de familie A.? Da nest van de NVSWH met die vijf wonderbaarlijke pupkes die van 14 dagen terug weer 4 dagen kunnen worre met de wonderbaarlijke verdwijning van 4 wolfsgrauwe pupkes??

Da nest  is in Belgenland geboren !!!!. Ja lui, wie had dat gedacht!! Die kennel van de Wolfsdreugem is in Bavegem!. Da Lawando da nog mag medemaken,  luitjes.

En nee, Lawando is niet zo'n  flouwtouw om meteen een nummertje te trekken bij hut loket van de stamboekbomenfraude as die Vlaamse pupkes in ene op bovennatuurlijke wijze een Nederlands stamboek nummerke kriege.

Hut bint Vlaamse hundjes en hut blieve Vlaamse hundjes. Da Lawanda da alvast weet!! Want valsigheid in geschrifte daar hou Lawando niet van. Ook niet as meugdelijkheid..

De genetisch visueel beste Saarloos in Vlaanderen land. Een heul nest!! Wie had dat gedacht, lui. Lawando kan wel wenen van geluk! Krijg Lawando nog een invitatie van Lawanda? 

Da zou ech fantastisch wezen lui. Da Pielemadammeke mag ook de invitatie versturen  , want da is veur Lawando ene pot nat. Neemp Lawando meteen de lintjes van Hare Majesteit mee om op te spelden. Lawando is al weder in blijde afwachting. Kan Lawando meteen effkes de pupkes tellen.

Want ja luitjes, eers waren d'r 5 pupkes en nu bint hut gewoon pupkes.  Ze geven d'r geen  nummers meer  bij.  Lawanda speelt een spelleke met ons hé! Kiekeboe, nou is d'r weer een ander pupke op de foto, dus hut bint d'r in ieder geval 2.

Openheid en transparantie is een goede zaak en daarom ben ik lid van de NVSWH en niet van de AVLS. Da heef Lawanda zelf geschrieve. Witte nog wel?? Lui, U hoort d'r nog van, as Lawando ze heef geteld!

En Lawando wou hut echt niet meer hebben over PupkeJos of de dames Schaduw die bezuuk gaan kriege van de AID.Maar ge ontkomt d'r niet aan hé. want Lawanda begon d'r weer over. Maar smaakvolle Natasja zeg dat hut nie geef wie d'r begonnen is. En da is ook wat weerd lui. Da ge kunt beginnen en da hut van Natasja niet geef.

Want lui, Lawanda had een positief leermoment. Jazekers. Disse keer niks overs Commerciele Zaken C.z. Polonin en Pernault en Spasties en ook niks overs de databees van Bengt  en dat die nie klopt en ook niks overs alle leuges van anderen  en vanzelfs ook niks overs da dooie dwergpupke.

Nee lui, zelfs ginne lof getoeter over die loepzuvere 5 wonderbaarlijke echte pupkes van de Wolfstreurnis in Bavegem .  Of hut d’r nog steeds 5 bint da moet Lawando dus nog effkes natellen veur jullie. Maar nee, disse keer gonk hut weer over pupkeJos en zien wolvenopvang.   Goh, daar waren we nou net van af Lawanda! Van die windbuil zonder diploma's.

Maar Lawanda heef een heul stuk gekoppiepeest van pupkes website!!. En wat schreef Pupke overs wolfhybriden?  "Een raad: koop deze dieren nooit! " Mooi, en wie koop d'r ene? Pupke!!!.

En as pupke ginne wolfhybride gekoch heef in Amerika  ("Een raad: koop deze dieren nooit!")  dan heef pupke een wolf gekoch in Amerika. En dat mag hum strakskes gaan uutleggen aan de Duutse AID.  Laot dat maar aan Ikea Rick en aan Lawanda en de familie A. over . 

En de juffers Shadow kriege strakskes ook klop aan de deur. Reken maar, lui!! Ge kunt anoniem aangifte doen bij de AID. Hedde dat ook gezeen op de AID site? Da is ook beter voor oew banden.

Nou lui , en nou geet Lawando hut hebben overs hoe spreek gij oew eige tege zonder da een ander da in de gaten heef.

Lawando lees op wolfhybriden online : 
"Hoezo druk om maken dat het geen hybride is. Waarom zou je je daar druk om maken dat doe ik ook niet. En of iets dat ingedeeld moet worden als hybriden zit ik daar evenmin mee. Buiten dat wat maakt het overigens uit of ik een echte wolf erbij neem of een hybride?"

Wie zou da toch hebben geschrieve lui? Valt U ook een naam in? Ge moet hut geouwdehoer d´r eers afpellen. Dan ziet ge wat hum schrijft. Lawando vraag zien eige af. Hoe is hut toch meugdelijks dat iemand zich zo teges kan spreken!!!

Ach eigelijks snap Lawando hut wel, lui. Want hut is met da pupke zo dat hum zoveul woorden d’r bij breit dat humzelf  na 10 centimeters de draad al kwiet is.  Zoveul woorden en zoveul dingen  ouwehoert hum d'r omheen dadde iedereen na 30 centimeters al geen idee meer heef waarover hut ook alweer gonk en dadde gij as lezert in hoogste verwarring achterblijf.

Gonk hut nou over de vleugelkramp van zien neergestorte postduuven of over de aangeboren nagelkloverij van ziene lesbische poes? Ge weet hut niet meer.  Ge snapt d'r geen ene zak meer van!

En daor is pupke keigoed in! In verwarring scheppen. Lawando begrijp in ene dat royement van da menneke uut TWEE Saarlose honden verenigingen.En as d'r DRIE vereniging waren veur de Saarloos wolfshond dan was hum uut DRIE verenigingen gedonderd. Met zo'n menneke kunde ge toch niet werken! Daor wor een normaal mens toch totaal gestoord van!

Daar komp bij dat ons Joske eigelijks altied van smaakvolle Natasja ( x Pupke) helemaol zien eige gang mag gaan op wolfhybriden online met zien firma Leuges & Bedrog. Die deftige dame gooit de schrijfsels van Ikea Rick d'r vanaf want da zinde pupke efkes niet  en aan hut eind kwakelt da valse madammeke Natas d'r een eind aan. 

En Noeki, dat blonde kontje had hut weer in de gaten. Jammer da da wijfie niet kan rekenen . Maar da 'is een vakers gekende zwakheid van blondjes. Zeggen ze hè, da gij niet denkt dat hut ech zo is, want dan mag hut weer niet weges valsigheid in geschrifte. Dit blondje was zo stom om 1500 Euro te betalen veur 1 brombeer.

Juffer Shadow kan trouwes nog slechter rekenen "Wat Grimm gekost heeft had ik wel 3 Saarloosen voor kunnen kopen en zeker die WEL gezond waren en getest.  Ik laat me niet twee keer naaien." schrijft hum op wolfhybriden online. 3 x1500 Euro voor 1 Saarloos wolfhond?

Ge bent niet allenig een schadulleke maar ook nog is een harstikke stom schadulleke. En as ge oew eige 3 keer laat naaien lig hut d'r aan wie de naaiert is. Dach Lawando zo.

Lawanda heef wel gelijk dat da pupke steeds  met de waarheid sjoemelt, lui.  Us Joske geef een lezing. Hedde hut ook gelezen? En da kunde gij veur 45 Euro  volgen. Da komp omdat pupke geen diploma heef as gedrachsterapeut anders was hut 90 Euro zonder uutkering.

En op zien lezing krijg ge ook ein junger Polarwolf te zien, schrijft pupke fier op zien eige website. Nou kan Lawando geen Duuts, maar dit kan Lawando nog wel snappen. Ein junger Polarwolf is een jonge Polarwolf.

Nou bedondert pupke òf die lui die op zien lezing afkomen dat ze een echte Polarwolf pup te zien kriege òf hij besodemietert die lui op wolfhybriden online dat hum een wolfhybride gekoch heef.  Hut kan natuurlijks ook wezen dat pupkeJos ze beiden besodemietert. Da geet bij pupke in ene moeite door.

En ons Joske heef da pupke in Amerika  dus nich als huisdier gekoch?, maar om in een kennel te stoppen? Maar da mag volges zien eigen website "nooit de bedoeling" wezen!  Maar da geef nou effkes niet lui, want dat Polarwolfje komp nou heul goei van pas bij zien lezing.  D'r wor nou mee geleurd om klanten te kriege. Begin gij het al een bietje te snappen?

Niet geschikt as huisdier, en die moede gij nooit kopen volges Pupke. Zo ziede gij maar weer hoe iedereen wor genaaid as hut pupke goed uutkomp.

Misscheen wor deze Polarwolf Knut wel net zo beruumd as de echte Knut, die ijsbeer, Kunt gij binnenkort ook de eerste europese leeuw en tijger bewonderen in Pupkes tuin. De Duutsers lopen het gras plat a 45 Euro per persoon inclusief mittagsnacks want daar gaat het over lui. Geld verdienen aan dieren.

Het wachten is op de eerste Afrikaander olifant want ook daar moet pupke voorlichting over geven. U zal die maar teges komen op de Mokerhei, niet? Dan moede gij  toch weten wat of gij  moet doen toch? En dan is die 45 Euro niks!

Ouwehoeren en oeverloos kleuter geleuter op wolfhybriden online. Da kan Pupke as de beste. Ook as hum geen lezing geef. Maar Lawando zal zien eige opgeven veur die lezing. Lawando wil ook wel is meemaken of da Joske in hut echt net zo slap oudehoert as op zien website en op wolfhybriden online.

Snijt Tanzani@ op het lest nog een hekel punt aan op wolfhybriden online , lui.  Oei. As de vrouwkes over gevoeles gaan jeremiejeren dan moede oppassen. Da vrouwke wis niet as ze amoereus wer op een andere man of die man dan ook amoureus moes worre op haar hundjes.. Want ze had ervaring.  Aan alle lieve Mona's van wolfhybriden online vraag ze , wat moet ik doen?

Luitjes, de vrouwkes buidelden over melkander hene om iederene maar zo vlugs mogelijks kont te doen van hun ervaringen op hut amoureuze vlak van de mannekes en de vrouwkes met hunnie hundjes. Geen man kwam d'r in zonder hond.  Lawando kreeg dr zukke enorme vergezichten van dat Lawando d’r nog een paar nachkes slech van heef slapen.

Nou Tanzani@, Lawando gooit veur een lekker wief zekers te weten alle dieren de deur uut. Makkelijk zat. Maar da was zekers niet hut gewenste antwoord?

Ja luitjes, welke heer is goei genuug voor de ladies. De hond maak de keus. Dus heren, as ge fijns naar vuile pens stink  zit ge goei..!! Of as ge zelf een mooie pens hebt...???  Daar vallen de vrouwkes  ook wel veur!  Want daaraan zien ze dat U hut niet slecht heef. Lawando kweekt zien pens nog een bietje op dus... potje bier d'r weer bij en een prettige voortzetting.

Uw eigen wolvenclub of wolfhondenclub of wolfhybridenhondenlub in 1 persoon en dat allemaal online. Dus...

Uw eigen Lawando.